Selly, ironizat de Mircea Badea: „A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi”

De Oana Savin, pe
Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, a fost ironizat în direct de Mircea Badea, în timp ce era invitat special în emisiunea lui Mihai Gâdea, „Sinteza Zilei”. Badea a râs de părul lui Selly, dându-i acestuia o replică acidă.

„A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi”, i-a spus Mircea Badea vloggerului, făcând referire la un personaj de desene animate american.

Dar nici Selly nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns realizatorului de televiziune: „Da, a mai sunat și săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea”.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Cei doi au început apoi o discuție despre examenul de Bacalaureat, pe care Selly l-a trecut cu brio. Vloggerul a obținut media 9.60 după ce la Limba și Literatura Română a luat 9.50, la Matematică9.60 și la Biologie 9.70.

Ce ți-a picat la Bac?”, a întrebat Badea.

„Erau multe grile”, a venit răspunsul lui Adrian Șelaru.

Noi n-am dat grilă. Eu, în clasa a VIII-a, am și terminat-o, m-am pregătit pentru admitere la liceu. Mama a luat niște caiete tip I și II. Am reînvățat să scriu. Și-a dat seama mama că nu va înțelege nimeni ce scriu. Asta a fost pregătirea mea pentru examen”, a mai spus Mircea Badea.

Citește și: Andreea Bălan iubește din nou! A fost surprinsă cu noul iubit la plajă, în Vama Veche

De asemenea, realizatorul de la Antena 3 l-a întrebat pe Selly ce vrea să se facă când va fi mare.

„Mă consider deja un pic mare și am ales deja o traiectorie. Dacă nu voi fi vlogger, cu siguranță, voi face tot ceva în divertisment, media, filme, emisiune. Media e domeniul care mă fascinează cel mai mult”, a declarat vloggerul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Selly și Mircea Badea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter