Mircea Badea, despre palma pe care Mihai Bendeac i-a dat-o Adelei Popescu în timpul unei piese de teatru: „Bă… a dat!”

De Unica.ro, pe

În contextul incidentului petrecut între Will Smith (53 de ani) și Chris Rock (57 de ani) pe scena premiilor Oscar 2022, Mircea Badea (48 de ani) și-a amintit de momentul în care, în timpul unei piese de teatru, Adela Popescu (35 de ani) a fost plesnită de Mihai Bendeac (39 de ani).

Mircea Badea, despre palma pe care Mihai Bendeac i-a dat-o Adelei Popescu în timpul unei piese de teatru: „Bă… a dat!”

„După părerea mea, nu are nicio importanță dacă este o făcătură sau nu (n.red.: altercația dintre Will și Chris)”, a zis Mircea Badea.

„În sinea mea, sunt convins că este absolut pe bune. Dar nu are nicio importanță dacă e sau nu făcătură. (…) Eu am fost, de exemplu, la o piesă de teatru chiar cu domnul Gâdea. Acolo, domnul Bendeac trebuia să îi dea teatral o palmă peste față doamnei Adela Popescu. Bă… a dat! A zis și Vâlcan după, într-un interviu, că i s-a strâns sufletul când a văzut treaba”, a declarat Mircea Badea recent, la Antena 3.

„Nu este plăcut să-ți vezi persoana dragă într-o astfel de situație! Însă vorbim doar de un rol. Acolo nu era Adela, ci Vera, personajul interpretat de ea pe scena Teatrului Metropolis. Palma face parte dintr-un scenariu. Pe moment, mi s-a strâns inima, dar am văzut apoi că era foarte ok. Amândoi sunt profesioniști și sunt convins că nu Bendeac i-a dat o palma Adelei, ci Serghei a lovit-o pe Vera”, declara Radu Vâlcan (45 de ani) la vremea aceea, pentru Libertatea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Adela și Radu formează un cuplu din anul 2010. Împreună au trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (8 luni). Adela și Radu s-au căsătorit în august 2015.

Will Smith i-a dat o palmă comediantului Chris Rock pe scena premiilor Oscar 2022, după ce acesta din urmă a făcut o glumă la adresa soției lui Will, Jada Pinkett Smith (50 de ani).

Chris Rock a declarat: „Jada, te iubesc! Abia aștept să văd «G.I. Jane II»”, făcând referire la filmul regizat de Ridley Scott în 1997, cu actrița Demi Moore (59 de ani) în rolul principal. Într-una dintre scene, personajul ei își rade părul pentru a intra în programul de pregătire al trupelor de elită SEALS.

Jada suferă de alopecie, afecțiune autoimună a pielii, care se manifestă prin căderea părului în anumite porțiuni ale scalpului, dar și de pe față, căderea genelor ori a sprâncenelor.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter