Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară împreună. Prezentatorul TV, ironic la adresa lui George Buhnici în descrierea imaginii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 17:13

Mircea Badea (48 de ani) și Carmen Brumă (45 de ani) doar ce s-au întors din vacanța în Zakynthos, Grecia, de unde prezentatorul TV a publicat mai multe imagini în mediul online, printre acestea și o fotografie rară cu el și cu antrenoarea de fitness.

Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară împreună. Prezentatorul TV, ironic la adresa lui George Buhnici în descrierea imaginii

„Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”, a scris Mircea Badea în descrierea postării. Mesajul este o altă ironie la adresa jurnalistului devenit vlogger George Buhnici, care, în luna iulie, a făcut o serie de declarații sexiste într-un interviu TV. Cu doar câteva zile în urmă, în dreptul unei alte imagini, Mircea Badea mai scria: „A sunat Buhnici…”. Comentariile ambelor postări sunt limitate.

Ce a declarat George Buhnici?

„Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a declarat George Buhnici luna trecută.

Deși și-a cerut iertare public pentru a pune capăt valului de critici, Buhnici este în continuare subiect de glumă pe rețelele sociale.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Lorena Buhnici: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Reacția Oanei Roman

Citește și: George Buhnici, jigniri la adresa unei femei supraponderale, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?”

Citește și: Soția lui George Buhnici, amenințări cu violul în urma derapajului fostului prezentator

Carmen Brumă și Mircea Badea, împreună de 22 de ani, dar fără planuri de nuntă

Carmen și Mircea formează un cuplu din anul 2000 și au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de aproape 8 ani. Perechea s-a cunoscut în 1998, prin intermediul lui Mihai Mitoșeru. În anul următor, Mircea și Carmen au devenit colegi, Carmen fiind una dintre asistentele emisiunii „Noaptea târziu”, găzduită de Mircea și de jurnalistul Oreste Teodorescu.

Deși sunt împreună de peste 20 de ani, perechea nu-și dorește să se căsătorească.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, mărturisea Carmen în trecut.

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, mai declara vedeta TV.

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Carmen mai spunea:

„Referitor la divergențe, da, avem, e natural, firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante. (…) Cred că suntem în egală măsură [impulsivi] și cedăm pe rând, în funcție de care se aprinde mai tare într-o anumită situație. Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul romantism. Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește) E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e «poleială»”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter