Selly, dezvăluiri surprinzătoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Când a renunțat la facultate

De Oana Dinu, pe

Selly, unul dintre cei mai apreciați influenceri din România, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Tânărul care are milioane de urmăritori pe YouTube, precum și pe rețelele de socializare, a vorbit deschis despre decizia de a renunța la facultate.

Selly, cel mai urmărit YouTuber din România, va fi invitat în ediția de duminică, 5 martie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Tânârul a vorbit deschis despre una dintre cele mai importante decizii pe care le-a luat în viață până acum. Acesta a renunțat la facultate și a ales să se ocupe de afacerea sa.

La 17 ani Selly a devenit cel mai urmărit YouTuber din România

Selly a devenit în 2019, la doar 17 ani, cel mai urmărit creator de conținut pe YouTube din România. În prezent are peste 3 milioane de abonați. El este partener afiliat al acestei platforme online încă de la vârsta de 13 ani și pentru activitatea lui a primit două premii de argint și unul de aur.

La 10 ani de când și-a început cariera de vlogger, Selly a ajuns să aibă propria lui academie de vlogging. Este, de asemenea, fondatorul trupei 5Gang, care s-a bucurat de succes în rândul adolescenților. Pe lângă asta, a devenit și producător de film.

Citește și: Cât câștigă Selly din vlogging

Tânărul a criticat dur sistemul de învățământ din România

El a devenit cunoscut publicului larg odată cu dezabaterile la care a participat în cadrul unor emisiuni TV. Acesta a criticat dur sistemul de învățământ din România și a promis că va face tot posibilul să-l schimbe. Primul pas a fost să trimită o scrisoare deschisă către ministrul Educației și către premierul României.

Tânărul a susținut că este pierdere de timp să înveți pe de rost comentarii pentru operele literare pentru a lua o notă mare, dar „nimeni nu te învață cum funcționează economia, băncile, inflația, creditele, legile, companiile, taxele, politica, care sunt drepturile tale, cum să îți manageriezi banii ca să nu ajungi îngropat în datorii”.

„Problema mea nu este cu vreun liceu sau cu vreun profesor, problema mea este cu programa școlară și cu materia care este predată în școlile din România. Eu am spus în repetate rânduri că școala din România nu te pregătește pentru viitor, ci pentru trecut”, le-a spus urmăritorilor săi de pe YouTube.

Citește și: Selly, după ce s-a zbătut să schimbe sistemul de educație din țară: „M-am mințit singur”

Ce notă a luat Selly la BAC și la ce facultate s-a înscris

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, a susținut examenul de Bacalaureat în 2020 și a obținut media 9.60. La Limba Română a luat nota 9.50, la Matematică 9.60, iar la Biologie a obținut 9.70.

Aceasta a declarat atunci că vrea să urmeze facultatea de business Tiffin University, cu sediul în București. Aceasta este singura universitate privată din țară acreditată în SUA și în Europa, fiind originară din Ohio.

Chiar dacă avea planuri mari, Selly a decis să renunțe la facultate și să se ocupe de brand-ul lui, care, potrivit lui, ar valora milioane de euro.

Când a luat Selly decizia de a renunța la facultate

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Selly a dezvăluit că a renunțat la facultate chiar înainte de a începe cursurile.

„Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”, a mărturist el, potrivit știrilekanald.ro.

Întrebat câte cărți a citit până în prezent, la vârsta de 22 de ani, Selly a dat un răspuns surprinzător.

„Cred că vreo 15 cărți, din câte îmi aduc aminte. N-am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”, a mai spus el. Primul lui videoclip, „Selly’s Vlog- 10 lucruri despre mine”,  a fost postat pe YouTube în luna decembrie a anului 2012. 

„Cât de bun e Selly la driblinguri verbale?”, „Cât de important a fost să luați notă mare la BAC?”, „Câți bani pierdeți ca să mergeți la școală?”, „V-a înfrânt televiziunea?”, „Cât trebuie să influențeze un influencer?”, „Cât valorează brandul Selly?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Selly în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter