Cine sunt părinții lui Selly și cu ce se ocupă: „Fără educația de la ei, nu aș fi fost nici 1% din ceea ce sunt astăzi”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 15:12

Părinții lui Selly au stat departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă fiul lor este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. De-a lungul anilor, tânărul a câștigat simpatia internauților cu ajutorul conținutul creat pe YouTube, iar acum are milioane de urmăritori.

Părinții lui Selly apar rareori în mediul online. Vloggerul vorbește întotdeauna cu admirație și respect despre cei care i-au dat viață. Pe numele său real Andrei Șelaru, tânărul a devenit la 17 ani cel mai urmărit creator de conținut pe YouTube din România. A reușit să își creeze un brand de succes și are milioane de urmăritori pe platformele online. De asemenea, a fondat propria lui academie de vlogging.

Cine sunt părinții lui Selly

Chiar dacă și-a ales o carieră care îl expune în fața publicului, Selly este foarte discret atunci când vine vorba despre familia lui. Tânărul s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Mama lui este profesoară de matematică. Tatăl său este inginer silvic. Jean Liviu Șelaru este angajat al Direcției Silvice Dolj.

Selly a povestit că părinții lui l-au sprijinit atunci când și-a ales drumul în viață, fără să pună presiune pe el. „Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, a spus vloggerul, potrivit click.ro.

În octombrie 2021, Selly a publicat o primă fotografie cu mama sa pe contul său de Instagram. Cu această ocazie, vloggerul a vorbit despre educația primită de la părinți. Tânărul este extrem de recunoscător pentru educația pe care a primit-o acasă.

Citește și: Selly, după ce s-a zbătut să schimbe sistemul de educație din țară: „M-am mințit singur”

„Fără educația de la ei, fără timpul petrecut cu ei, nu aș fi fost nici 1% din ceea ce sunt astăzi. Lor le datorez tot”

„O iubesc pe mama mai presus de orice cu toate astea, cred că este prima poză pe care o postez cu ea aici. O iubesc fiindcă mi-a dat viață, însă mai mult decât atât, o respect enorm pentru educația oferită, pentru sacrificiile făcute, pentru că a știut să îmi dea toată libertatea de care aveam nevoie, dar să fie și strictă când este cazul”, a spus el.

Selly este convins că fără educația primită de la părinții săi nu ar fi ajuns atât de departe.

„Părinții modelează personalitatea, atitudinea și comportamentul copilului lor. Fără educația de la ei, fără timpul petrecut cu ei, nu aș fi fost nici 1% din ceea ce sunt astăzi. Lor le datorez tot! Din păcate, de multe ori, după ce creștem mari, în alergătură noastră de zi cu zi, uităm să le spunem părinților noștri cât de mult ii iubim, și cât de recunoscători le suntem pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru noi.  Te iubesc, mama, chiar dacă nu o spun atât de des!”, a mai spus Selly.

Citește și: Selly, dezvăluiri surprinzătoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Când a renunțat la facultate

Selly, adevărul despre declarația cu privire la gradul de rudenie dintre părinții săi

Într-un interviu acordat în urmă cu mai mult timp, Selly a susținut că părinții lui sunt, de fapt, verișori primari.

„Ai mei au o chestie foarte interesantă, că ei sunt veri primari. Așa a fost la noi la Craiova. Eu am o singură bunică. Se știau de mici”, a declarat atunci Selly.

Vlogger-ul a precizat ulterior că această informație nu este adevărată și că a fost, de fapt, o provocare primită de la iubita lui, Smaranda, de a face un anunț șocant în cadrul unui interviu filmat.

„Am fost la o petrecere și discutam cu un om foarte important: băi, Selly, tu chiar ești băiat foarte deștept, dar am văzut o chestie cu tine, n-am înțeles-o, ceva că ai tăi ar fi veri. Și eu eram: ai, să-mi bag, cred că s-a dus prea departe duma asta. Și a trebuit să îi explic omului că nu e așa”, a explicat el pentru cancan.ro.

Selly a mai spus că nu a vorbit cu părinții lui despre acest episod. A fost însă convins că aceștia s-au amuzat: „Cred că au râs, că ai mei au haz în ei, nu sunt așa rigizi”.

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter