Sebastian Rulli s-a pozat complet gol. Actorul de telenovele și-a șocat fanii. Ce reacție a avut Angelique Boyer

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 decembrie 2019, 11:25
Angelique Boyer și Sebastian Rulli au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din telenovele și spre bucuria, dar și surprinderea fanilor, cei doi au depășit micrul ecran și se iubesc și în realitate. 

Angelique Boyer și Sebastian Rulli și-au petrecut vacanța pe o plajă pustie, Riviera Maya, iar cei doi au profitat din plin de zilele libere, dar mai ales de nisipul fierbinte și de intimitatea pe care le-o oferea peisajul astfel că nu s-au sfiit să facă baie dezbrăcați complet. Sebastian Rulli, mai îndrăzneț din fire, a postat câteva fotografii în care apare complet gol, iar partenera sa de viață i-a susținut din plin inițiativa, ba chiar l-a încurajat să continuie.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli au profitat de numărul mare de aprecieri pe care l-au primit pentru a transmite mesaje eco, de susținere a mediului înconjurător, și a îndemna oamenii la o adevărată campanie de strângere a gunoaielor din natură, o inițitivă proprie și demnă de toate aplauzele.

Pe Angelique Boyer și Sebastian Rulli i-am putut admira în rolurile principale din telenovela fenomen Teresa, difuzată pe Acasa TV, dar și în producția recentă Tres Veces de Ana (Cele trei fețe ale Anei), difuzată pe postul de televiziune Happy Channel. Însă, cei doi s-au iubit cu patimă și în telenovela Lo que la vida me robo (Ceea ce viața mi-a furat), în timpul filmărilor născându-se, de fapt, povestea de dragoste reală dintre actori. Sunt împreună din 2014 și au avut un început de relație tumultos, demn de o adevărată telenovelă. 

Vezi fotografiile incendiare cu Sebastian Rulli în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter