Seal o acuză pe Heidi Klum că l-a înşelat

Cântăreţul Seal a acuzat-o pe soţia sa Heidi Klum – de care s-a despărţit în ianuarie – că l-a înşelat cu bodyguard-ul ei, înainte ca ei să se separe. Vezi reacţia top modelului german.
Săptămâna trecută, top modelul Heidi Klum şi cel care îi este bodyguard de patru ani, Martin Kristen, au fost fotografiaţi în ipostaze intime, în timpul unei vacanţe petrecute în Sardinia (Italia), informează accesshollywood.com.
Vineri, Seal – care va concerta la Bucureşti pe 27 noiembrie, la Sala Palatului – a fost întrebat de nişte reporteri ce crede despre presupusa relaţie a lui Klum cu Kristen.
„Să fiu sincer, dacă este să apară altcineva în vieţile copiilor mei, aş prefera să fie un chip familiar”, a răspuns Seal. „Cred că singurul lucru pe care l-aş fi preferat – cred că nu m-am aşteptat la ceva mai bun din partea lui -, aş fi preferat ca Heidi să arate că are mai multă clasă şi să aştepte cel puţin să divorţăm, înainte să se implice în relaţie”, a mai spus Seal, potrivit Mediafax.
„Este trist că Seal a reacţionat la nişte acuzaţii false”, a spus la rândul său Heidi.
În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani.
Top modelul a declarat anterior că nu intenţionează să se mai căsătorească, deşi i-a plăcut ideea de căsnicie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.
Cuplul are împreună trei copii biologici – Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani. Heidi, un renumit model al casei Victoria’s Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.
Foto: Northfoto
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter