Scandal la Hollywood: Michelle Williams, plătită pentru același film cu sub 1% față de Mark Wahlberg

De Adina Radu, pe
Un nou scandal pe tema discriminării de gen se prefigurează la Hollywood! Se pare că actrița Michelle Williams a fost remunerată cu sub 1% din suma pe care a primit-o actorul Mark Wahlberg, pentru prestația din același film.

Citește și: Oprah Winfrey, afectată de alunecările de teren devastatoare din California.

„All the Money in the World“ – „Pentru toți banii din lume“ este o producție americană care se va lansa în luna februarie și în cinematografele din România. Însă în presa americană s-a stârnit rumoare și indignare, după ce actrița Jessica Chastain a deschis subiectul despre zvonurile șocante pe tema discriminării salariilor primite de doi dintre actorii principali din filmul „All the Money in the World“ – „Pentru toți banii din lume“. În urma acestor declarații a fost inițiată o investigație care a scos la iveală și mai multe detalii supărătoare.

Ce trebuie să știi este că o bună parte din cadrele din filmul cu pricina au trebuit să fie refilmate în luna noiembrie, după ce Kevin Spacey, actorul care fusese distribuit inițial în peliculă, a fost concediat din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală. Christopher Plummer l-a înlocuit și astfel au fost trase scenele în care apărea Spacey.

Însă se pare că actorul principal, Mark Wahlberg a fost plătit cu 1,5 milioane de dolari pentru munca depusă în timpul cadrelor care au trebuit refilmate, în timp ce colega sa de platou, actrița Michelle Williams a primit doar 80 de dolari pe zi, adică mai puțin de 1000 de dolari per totalul cadrelor filmate, dezvăluie cotidianul american USA Today. Această informație este încă în curs de confirmare, fiind însă dezvăluită publicației de „trei persoane familiare cu situația descrisă, dar care nu au permisiune să vorbească public despre asta.“

Foto: Hepta.ro

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter