Saturnia: Ce spun astrele despre apariţiile tot mai ofilite ale Monicăi Gabor. Să fie de vină Mr. Pink?

De Saturnia, pe

Nu ştim sigur motivele pentru care Moni a renunţat la căciulile din genţi de blană şi bijuteriile extravagante în favoarea părului nepieptănat, dar nu putem să neglijăm schimbarea de look şi atitudine. Iată ce spun astrele despre apariţiile tot mai ofilite ale Monicăi Gabor. Să fie de vină Mr. Pink, cunoscut pentru un stil de viaţă sănătos?

Declaraţii dubioase făcute de Monica Gabor:

În ultima vreme, Moni Gabor a şocat mass media de la noi cu tot felul de declaraţii suspecte, de-a dreptul ciudate şi care ne fac să-i punem la întrebare sănătatea mintală. Iată câteva „dude” care au ţinut prima pagină a tabloidelor şi le-au făcut până şi pe astre să ridice suspicios din sprâncene.
1. ” Mr. Pink e un om important în relația SUA- China. Barack Obama a fost acasă la Mr. Pink de 3-4 ori”. Şi astrele apar într-o poză cu George W. Bush, asta înseamnă că sunt sus-puse?
2. „Am fost pe punctul de a organiza o întâlnire între președintele României și Barack Obama. Domnul Băsescu ar trebui să meargă în America, la Obama. Sunt sigură că angajații domnului Băsescu l-au anunțat”. Serios? Şi nu vrea micuţa de ea, ingenuă cum e, să apeleze la „nivelul superior” al lui Mr. Pink pentru a rezolva conflictul din Turcia? Sau criza alimentelor din Africa?
3. „Afacerile lui sunt foarte importante pentru economia Americii, de nivelul lui Warren Buffett. E un om foarte important, lucrurile se discută altfel la alt nivel”. Şi la noi la ţară lumea încă face baie la lighean şi toaleta e în spatele curţii. Moni nu are cum să uite astfel de „delicioase amintiri ale copilăriei” şi nivelul de la care a plecat, chiar şi atunci când se ţine de mână cu copiii Jackson.
Saturnia: Ce spun astrele despre apariţiile tot mai ofilite ale Monicăi Gabor. Să fie de vină Mr. Pink?
Citeşte şi Ghiceşte vedeta: Care dintre copiii lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă?
4. „Ar fi bine să te împrietenești cu Mr. Pink pentru că el cunoaște foarte multe vedete și le-ar aduce aici la emisiune. A luat cina cu Brad Pitt și Angelina Jolie, eu nu eram acolo din păcate pentru că mi-aș fi dorit să o cunosc pe Angelina ” a spus Monica Gabor la ProTV. Şi noi ne-am fi dorit să o cunoaştem pe Angelina, dar nu eram acolo.
5. „Nu pot spune numele adevărat al lui Mr. Pink pentru că el este sub acoperire în Statele Unite. Este o persoană de bază în relaţia dintre Statele Unite ale Americii şi China. (…) eu îi spun „baby”. Oare Mr. Pink cum o strigă pe Moni?
Citeşte şi Mr. Pink o ţine sub papuc! Monica Gabor nu mai are voie să defileze pe podium

Aparitii neîngrijite ale lui Moni în societate

Moni nu numai că debitează secrete de stat ale americanilor şi îl deconspiră pe misteriosul Mr. Pink, dar apare şi des pe la televizor, tot mai nearanjată.
La ultimul eveniment monden la care a venit, Monica Gabor avea părul destul de ciufulit, nu părea să fie machiată şi nici nu a spus nimic memorabil.
În plus, era „flancată” îndeaproape de fostul naş şi impresar Matei Miko (da, cel acuzat de Dinu Damaschin că a „traficat-o pe Moni, dama respectabilă).
Zvonurile din media românească spun chiar că Mr. Pink ar fi obligat-o pe Monica Gabor să renunţe la silicoane, machiaj şi haine extravagante şi că îi impune acesteia un stil de viaţă decent şi sănătos.
Saturnia: Ce spun astrele despre apariţiile tot mai ofilite ale Monicăi Gabor. Să fie de vină Mr. Pink?
Citeşte şi Petrecerea Viva: Monica Gabor, în alb pe Golden Carpet
Oare va reuşi Moni, care a fost o adevărată divă a ecranelor să trăiască după regulile spartane impuse de chinez? Să nu mai fie ea în centrul atenţiei? Să nu mai povestească ea despre cum şi unde fac amor, fie el în bucătărie, baie sau…funduleţ? Greu de acceptat aşa schimbare radicală, nu?
Citeşte mai departe despre relaţia dintre Monica Gabor şi misteriosul Mr. Pink, ce zvonuri circulă despre felul în care chinezul se poartă cu ea şi cine este el cu adevărat, pe pagina următoare!
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter