Lavinia Petrea, naturală 100%. Vedeta de la Pro TV s-a lăsat filmată fără machiaj: „Am pistrui și pete pigmentare”

Ultimul update Vineri, 28 aprilie 2023, 12:48

Lavinia Petrea are 40 de ani și nu este un secret faptul că telespectatorii o admiră nu doar pentru profesionalismul ei, cât și pentru frumusețea ei. Deși nu are de ce să se ascundă în spatele machiajului, aceasta nu s-a prezentat niciodată în public fără make-up.

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV recunoaște că are câteva mici imperfecțiuni care îi aduc aminte de copilărie.

Lavinia Petrea, mai naturală ca oricând

Cum foarte multe ore este nevoită să poarte machiaj, Lavinia spune că, atunci când ajunge acasă și se poate demachia, se simte cel mai bine.

„Am pistrui și pete pigmentare, dar când nu am machiaj pe față care să le acopere… mă simt liberă!
Pistruii îmi amintesc de mine copil, de mine adolescentă, de mine cea de acum, cu chipul pe care îl văd copiii mei și îmi spun că sunt frumoasă!”, a scris prezentatoarea știrilor pe contul ei de Instagram.

Lavinia a povestit cum s-a ales cu aceste pete pigmentare pe care nici dacă ar putea nu le-ar șterge, ele fiind strict legate de amintiri cu cei dragi.

„Petele pigmentare le-am cules din vacanțe, din ore petrecute în parc sau în natură alături de copii. Fiecare pată pigmentară e legată de amintiri frumoase pe care nu vreau să le șterg! Petele știu că sunt acolo din cauza expunerii la soare fără protecție suficientă și aș vrea să le estompez încât să nu fiu stresată când ies din casă nemachiată”, a precizat Lavinia Petrea.

Citește și: INTERVIU. Lavinia Petrea spune care este secretul ei pentru un ten lipsit de imperfecțiuni

Citește și: La ce alimente a renunțat Lavinia Petrea pentru a se menține în formă

Reacțiile fanilor Laviniei Petrea

După ce Lavinia Petrea a postat imaginile în care apare nemachiată, urmăritorii ei au luat cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-și spune părerea despre felul în care aceasta arată naturală.

Una dintre persoanele care au comentat este Iulia Ionescu, care știe la fel de bine ca Lavinia Petrea cum este să stai cu machiaj pe față foarte multe ore pe zi.

Citește și: Lavinia Petrea, dezvăluiri după 10 ani de relație cu soțul ei: “Pe zi ce trece îi mai descopăr alte și alte calități”/ Exclusiv

„Arăți minunat fără machiaj. Nici nu ai nevoie de el”, i-a spus Iulia Ionescu.

„Iulia Ionescu, tu înțelegi perfect ce am vrut să spun, că mă simt liberă fără machiaj. După orele petrecute cu machiajul impus de meseria noastră, e atât de important să ne simțim bine ieșind pe stradă… fără makeup”, i-a răspuns Lavinia.

Citește și: EXCLUSIV. Cum gestionează Lavinia Petrea și soțul ei conflictele din cuplu

„Foarte frumoasă fără machiaj”, „Superbă”, „Ești minunată, nu ai nevoie de machiaj”, „Frumusețe în stare pură”, sunt doar o parte din mesajele de apreciere pe care jurnalista le-a primit pe rețeaua de socializare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Lavinia Petrea fără machiaj

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter