Salma Hayek le propune actorilor să renunțe la o parte din bani în favoarea colegelor de platou

De Oana Savin, pe
Actrița Salma Hayek a venit cu o propunere total ieșită din comun pentru colegii ei de breaslă: să renunțe la o parte din banii pe care îi iau pe roluri în favoarea colegelor de platou.

În acest sens, Hayek și-a unit forțele cu Naomi Campbell, care a organizat o prezentare de modă la Cannes pentru a sprijinii această campanie, notează ABC.

Printre spectatorii show-ului de modă cu scop caritabil găzduit de Naomi Campbell s-au aflat actorul american Adrien Brody, fotbalistul italian Mario Balotelli şi fosta prima doamnă a Franţei Carla Bruni-Sarkozy.

Citește și: Cate Blanchett a fost hărțuită sexual de un producător celebru

„Fashion for Relief” este o serie de evenimente pe care supermodelul britanic a deschis-o în rumă cu 13 ani. Defilarea de anul acesta a avut ca temă „Cursa către egalitate”, o parte din bani fiind donați campaniei Me Too.

În timpul dezbaterii despre egalitate, Salma Hayek a propus bărbaților de la Hollywood să renunțe la o parte din banii pe care îi primesc pentru a reduce diferențele dintre ei și colegele lor de platou.

Nu este vorba doar despre producători. Și actorii trebuie să spună: „OK! Timpul a expirat!”. A fost bine, dar e timpul să fim generoși și cu actrițele din film. Toți trebuie să fim o parte a acestor transformări”, a afirmat Hayek.

Citește și: Michael Douglas, acuzat de hărţuire sexuală

De asemenea, la Cannes a fost organizat și un seminar în care s-a discutat despre continuarea luptei împotriva hărțuirii sexuale și a discriminării.

De la începutul Festivalului de la Film de la Cannes,, pe 8 mai, mai multe vedete au profitat de ocazie pentru a susține campania Me Too.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter