Salma Hayek a fost distinsă cu premiul „Personalitatea Anului”

De Oana Savin, pe
Salma Hayek a fost distinsă, miercuri seară, cu premiul „Personalitatea Anului 2018”, acordat de revista Vanity Fayr în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Madrid.

La ceremonie au participat mai multe personalități, printre care și Penelope Cruz.

Actrița mexicană a afirmat că datorită limbii spaniole a învățat „arta comunicării” și că în Statele Unite această limbă se vorbește „fără teamă”.

Mai mulți actori, regizori, designeri, top-modele și politicieni s-au reunit la Teatrul Regal din Madrid pentru a asista la omagiul adus actriței Salma Hayek.

Citește și: Will Smith și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod spectaculos VIDEO

Am avut ocazia să remarc de-a lungul vieții cum spaniola este recunoscută în multe țări ale lumii cu tot mai mult drag, inclusiv la televiziune. În SUA este foarte vorbită, lucru pe care îl credeam imposibil”, a declarat actrița de origine mexicană, citată de El Universal.

Totodată, Hayek a subliniat necesitatea de a da mai multă putere femeilor.

Este tragic, nedrept și prostesc să ni se refuze puterea și chiar respectul de a fi considerate ființe umane. Suntem ființe umane și avem cel puțin dreptul de a fi considerate ca atare. În unele părți ale lumii și sub multe forme, nu ni se recunoaște nici măcar acest drept”, a subliniat actrița, militantă a mișcării MeToo.

Alături de Salma, la ceremonie au mai participat personalităţi din industria cinematografică precum Alex de la Iglesia, Paz Vega, Ana Polvorosa, Sandra Gago, Silvia Abascal, Verónica Echegui, Miguel Muńoz și Juana Acosta.

Citește și: Modul ciudat în care Catherine Zeta Jones și Michael Douglas și-au serbat zilele de naștere

Creatorii de modă Carolina Herrera, Agatha Ruiz de la Prada sau Pelayo Díaz au participat de asemenea la gala desfăşurată la Teatrul Regal din Madrid.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter