Roxana Vancea va naște înainte de termen. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Fosta asistentă TV Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, vor deveni părinți anul acesta. Dragoș mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară.

De curând, Roxana a confirmat sexul bebelușului și a dezvăluit și numele pe care acesta-l va purta. Însărcinată în patru luni, Roxana a luat doar 1 kg în greutate până acum.

În plus, burtica abia se poate sesiza, ceea ce se întâmplă deseori la prima sarcină. „Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. (…)

Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat, era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, declara Roxana Vancea în mai 2021, la Kanal D.

Roxana Vancea va naște înainte de termen. Care este motivul

„N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. (…) Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: «Trebuie să faci o pauză de vreo 3 săptămâni».

Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, pentru că e colul scurt… cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu”, a dezvăluit Roxana Vancea, potrivit Spynews.

Citește și:

Iulia Albu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Mihai Albu

Primele imagini de la botezul lui Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Răzvan Simion și Daliana Răducanu, din ce în ce mai prezenți în mediul online

În platoul emisiunii La Măruță, Roxana a confirmat că va avea un fiu, care va purta un nume ales de Milan. „L-am trimis pe Milan să le spună [părinților noștri] și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară.

«Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau, pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan, ca să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară.

El concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci”, a declarat Roxana Vancea.

„Vrea să îl numim Ayan”, a mai declarat Roxana luna trecută, în emisiunea Teo Show. „Mi-a fost rău în prima lună. Aveam grețuri. După două luni nu am mai avut nimic. (…) Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în ultimul trimestru va fi mai greu.

O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat atunci. „La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic.

Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic și am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”, a mai spus Roxana în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter