Roxana Vancea, pregătită pentru botezul fiului ei, Zian. „Tot atunci e și ziua tatălui meu”

De Unica.ro, pe

Roxana Vancea a devenit mama unui fiu, Zian, pe 16 noiembrie 2021. Asistenta TV s-a căsătorit civil cu antrenorul de fitness Dragoș Paiu în decembrie 2019. Dintr-o fostă relație, bărbatul mai are un fiu, Milan, care are o relație specială cu Roxana.

Roxana Vancea, pregătită pentru botezul fiului ei, Zian. „Tot atunci e și ziua tatălui meu”

Recent, antrenoarea de fitness a vorbit despre botezul lui Zian. Evenimentul va fi unul foarte restrâns.

„Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș. Tot atunci e și ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane. Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel și sora mea și cumnatul, părinții”, a declarat Roxana Vancea pentru Playtech.

„Ne-am dorit să fim doar cu familia, la biserică, cu nașii, care sunt sora mea și managerul lui Dragoș”, a completat Roxana.

De curând, tot pentru Playtech, antrenoarea de fitness a mai declarat:

„La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm. Suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Roxana Vancea, revenire spectaculoasă la silueta de dinaintea sarcinii

Roxana Vancea a ajuns cu fiul la spital. „Nu ai ce să îi faci acasă”

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră a soțului ei?

„Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter