Câte kilograme are Roxana Vancea la două săptămâni după naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 decembrie 2021, 11:20

Roxana Vancea (31 de ani) și-a uimit admiratorii din mediul online cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat. Fosta asistentă de televiziune a publicat pe contul său personal de Instagram câteva poze cu felul în care arată acum. Amintim că în urmă cu două săptămâni, pe 16 noiembrie 2021, Vancea a adus pe lume primul ei copil.

Printre fotografiile în care își etalează silueta de invidiat, apare și una cu cântarul. Roxana Vancea a reușit performanța de a reveni uluitor de rapid la formele fizice de dinaintea nașterii și are acum o greutate de 46 de kilograme. În plus, Vancea le-a arătat tuturor și ce mănâncă zilnic la micul-dejun: cereale cu banana, afine și fulgi de cocos.

Vezi cum arată Roxana vancea la două săprămâni după ce a năcut în galeria foto de mai jos.

Roxana a născut natural fără epidurală

Vedeta de televiziune anunța, după momentul nașterii, că nu a apelat la anestezie epidurală, iar copilul a fost pe lume pe cale naturală.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3 kg 200 g și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia”, dezvăluia Vancea.

Deși nașterea a fost ușoară, nu se poate spune același lucru despre perioada sarcinii. Roxana a avut o sarcină cu probleme și doctorii i-au interzis să facă efort fizic intens în perioada aceea.

Citeşte şi: Vica Blochina, accident rutier cu o betonieră. „Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv!”

Citeşte şi: Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Ce greutate are Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit detaliul pe care multe femei îl ascund

Citeşte şi: Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Mă simt foarte bine, deși am o sarcină cu probleme, o sarcină cu risc adică. N-am simțit nicio secundă asta. La început, când aveam 3 luni și jumătate, mi-au spus că am colul foarte scurt și nu mi-au mai dat voie să fac sport, decât mers pe bandă și atât. Am avut două săptămâni la începutul sarcinii cu greață, dar undeva până la ora 12, atât.

La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic. Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic. Am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”, mărturisea Vancea în urmă cu câteva luni.

Roxana Vancea este căsătorită cu antrenorul de fitness Dragoș Puiu. Dragoș mai are un fiu, Milan, din fosta căsnicie.

Foto -Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter