Roxana Vancea a născut. Primele imagini cu bebelușul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 noiembrie 2021, 11:07

Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut ieri, 16 noiembrie 2021, și a publicat primele imagini cu băiețelul ei, chiar din maternitate.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Roxana Vancea și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, sunt în culmea fericirii după ce ieri au devenit părinți. Dragoș mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară. Fosta asistentă TV a făcut anunțul pe rețelele de socializare, prin intermediul a două fotografii în care îl ține de mânuță pe băiețelul ei nou-născut.

Roxana Vancea a născut. Primele imagini cu bebelușul

Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea.  Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată. (…) Vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic, a spus vedeta recent pentru revista Viva.

Roxana Vancea a născut. Primele imagini cu bebelușul

Roxana și Dragoș au ales deja nașii copilului. Nașă o să fie sora ei și naș Ranbir, prietenul lui Dragoș.

Citește și: Cristina Herea a născut. Ce nume a ales pentru fetița ei

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Gigi Becali, mărturii surprinzătoare despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Roxana Vancea, probleme cu sarcina

Vedeta a mărturisit în urmă cu ceva timp că are probleme cu sarcina.

Mă simt foarte bine, deși am o sarcină cu probleme, o sarcină cu risc adică. N-am simțit nicio secundă asta. La început, când aveam 3 luni și jumătate, mi-au spus că am colul foarte scurt și nu mi-au mai dat voie să fac sport, decât mers pe bandă și atât. Am avut două săptămâni la începutul sarcinii cu greață, dar undeva până la ora 12, atât, povestea Roxana Vancea în septembrie 2021, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic. Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic. Am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul, mai spunea Roxana vara trecută, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”.

O să nasc natural. Eu am avut probleme. Toată sarcina am avut un inel din acela care îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și, din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (…) Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter