Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 13:49

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă, în prezența familiei și a prietenilor, oficializându-și astfel relația de cinci ani de zile. Cununia a avut loc joi, 20 februarie 2020, în Timișoara, unde frumoasa prezentatoare, în vârstă de 34 de ani, s-a mutat alături de iubitul ei.

Cu toata inima, pentru toata viața!”

Deși evenimentul a fost unul discret, cei doi nu au ezitat să-și împărtășească bucuria cu ceilalți și au postat pe rețelele de socializare imagini cu ei, la întoarcere de la Oficiul Stării Civile. Omul de afaceri s-a filmat cu buletinul Roxanei perforat în dreptul datei de expirare, în timp ce Roxana stătea, pe bancheta din spate a mașinii, cu un zâmbet larg pe față, îmbrăcată în alb. Roxana a postat și ea pe profilul personal de Instagram o fotografie în care se află alături de Tinu, în cea mai fericită zi din viața lor, alături de un mesaj superb de dragoste: „Cu toată inima, pentru toată viața!”

 

View this post on Instagram

 

Cu toata inima pentru toata viata ♥️ @tinuvidaicu

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii de mai bine de 15 ani, iar din august 2018 s-a mutat alături de Tinu, în Timișoara. Fosta prezentatoare a fost cerută în căsătorie în 2019, pe 22 aprilie, cu ocazia zilei ei de naștere. Tot atunci, cei doi au făcut anunțul că vor deveni părinți. Din păcate, acest lucru nu s-a putut concretiza, Roxana pierzând copilul în cel de-al treilea trimestru de sarcină.

„Anul acesta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este ceva repetitiv. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu la vremea respectivă, într-o intervenție pe rețelele de socializare.

Roxana Ionescu este vedetă de televiziune și personalitate mondenă din showbizul românesc. Ea a devenit celebră interpretând rolul unei „Mame Natură” contemporane în emisiunea Ciao Darwin, emisiune ce a fost difuzată de postul tv Antena 1 în perioada 2003-2005. Roxana a cochetat cu modelingul, dar a și pozat în ipostaze incendiare, în reviste pentru bărbați precum Playboy sau FHM.  Vedeta a mai fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, iar după nouă ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună „adio”.

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Timişoara. El a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force.

surse foto – facebook.com, instagram.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter