Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 07 octombrie 2021, 17:30

Britney Spears (39 de ani) și antrenorul de fitness Sam Asghari (27 de ani) formează un cuplu din anul 2016. Pe 13 septembrie 2021, solista a dezvăluit că ea și Sam s-au logodit. „Nu pot să cred!!!!! 💍❣️”, a scris cântăreața în dreptul unui videoclip în care-și arată mândră inelul de logodnă.

Ești interesat de simbolistică? Află pe ce deget se poartă verigheta și inelul de logodnă și care este semnificația lor!

Britney Spears s-a cunoscut cu iubitul ei pe platourile de filmare

Britney și Sam s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei Slumber Party a artistei. Cântăreața a confirmat relația cu Sam în luna ianuarie a anului următor. „Mi-am zis: «Ce drăguț a fost, tipul ăsta a fost realmente drăguț!». Așa că l-am sunat. Este o persoană foarte, foarte amuzantă”, a declarat Britney atunci.

Acesta va fi al treilea mariaj al solistei. În 2004, Britney s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, pentru doar 55 de ore. În același an, artista l-a cunoscut pe Kevin Federline, cel de-al doilea soț al ei. Fostul cuplu are doi fii, Jayden (14 ani) și Sean (15 ani), și s-a despărțit în anul 2007.

Britney deține în prezent doar 30% din custodia fiilor ei, în timp ce tatăl lor deține restul de 70%. Deși a mai fost logodită cu fostul ei agent, Jason Trawick, fosta pereche s-a despărțit în 2013.

Britney se află sub tutelă din anul 2008, concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea de decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

Citește și:

Britney Spears vrea să-și dea tatăl în judecată. Solista spune că este „extrem de speriată”

Sora lui Britney Spears a reacționat la acuzațiile solistei

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

În iunie, solista a cerut să fie eliberată de sub tutela deținută de tatăl ei, Jamie Spears. „Mă aflu aici în primul rând pentru că vreau să pun capăt tutelei fără să fiu evaluată”, a spus artista.

„Îmi vreau viața înapoi. Au trecut 13 ani, a fost suficient. A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată. Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a mai spus Britney.

Solicitarea artistei a fost refuzată de către judecător, deși Britney a precizat că este obligată să ia medicamente pentru tulburarea bipolară, că nu are acces la banii proprii și că nu i se permite să renunțe la sterilet pentru a încerca să devină din nou mamă. Ulterior, tatăl solistei a declarat că va renunța la rolul de tutore atunci „când va fi momentul potrivit”.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter