Roxana Ionescu a spus cum și-a dat seama că Tinu Vidaicu este „alesul”

De Unica.ro, pe

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit civil pe 20 mai 2020 și religios pe 12 iunie 2021. „Am avut oameni minunați lângă noi. Eu și Tinu suntem împreună de 8 ani. Nunta a avut loc la Timișoara, la Catedrală ne-am căsătorit, apoi am mers la o sală unde am petrecut”, a mărturisit Roxana în iunie.

Roxana Ionescu a spus cum și-a dat seama că Tinu Vidaicu este „alesul”

„Ne știm din 2013 și ne-am căsătorit acum. Ce, e rău? Dar și când am luat această hotărâre, gata, e luată! Niciodată nu o să ne mai despărțim. Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva. Este minunat și doresc tuturor acest lucru. Am avut o viață foarte frumoasă, dar a fost și foarte încercată”, a povestit Roxana recent, în emisiunea „Teo Show”.

„Poate prea încercată, dar, dacă m-aș fi oprit acolo nu aș mai fi făcut nimic. Cred că, dacă învățăm să înțelegem că ni se întâmplă unele lucruri în viață ca să putem să le depășim, pentru că putem face asta, atunci lucrurile devin mai simple”, a completat.

„Visam la această rochie dintotdeauna, cu pene, mi-am păstrat ideea pentru ziua nunții. Mi-am făcut rochia pe comandă, cu două săptămâni înainte. Am avut emoții, m-am uitat și la alte rochii de mireasă, în cazul în care nu se putea realiza. Rochia a fost creată pe mine, era o semi-formă de rochie, iar la momentul respectiv a fost strânsă pe mine”, a mai povestit.

„Eu cred că bărbatul potrivit pentru mine este varianta mea masculină: plin de energie, perfecționist, pozitiv. El este berbec și eu sunt taur”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Roxana Ionescu i-a cedat toti prietenii fostului iubit. Tinu Vidaicu o tine într-o petrecere continua de când a redevenit burlac

Roxana Ionescu s-a mutat în Timișoara, alături de iubitul său

Cum să ai un ten perfect cu bani puţini. Roxana Ionescu îţi dă reţeta ei

„Luna de miere poate va avea loc la iarna. Ne dorim un copil, așteptăm foarte tare momentul acesta”, mai spunea vara trecută. În 2019, însărcinată în luna a șasea, Roxana a întâmpinat o serie de complicații din cauza cărora a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut atunci de către soțul ei.

„Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie. Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani… ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior, în emisiunea „La Măruță”.

„În general e greu, normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu. Devin o pacoste pentru ei”, a adăugat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter