Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit. Imagini de la fericitul eveniment

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 19 martie 2018, 11:23
Roxana Ciuhulescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Prezentatoarea TV, însărcinată în primul trimestru, s-a căsătorit sâmbătă, iar fericirea de pe chipul său a cântărit cât o mie de cuvinte.

Roxana Ciuhulescu a spus “Da!” în fața ofițerului stării civile, sâmbăta aceasta, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Primăria sectorului 2. Roxana și Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure, i-au avut ca nași pe Simona și Gabriel Concean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness. Vedeta a postat mai multe imagini de la eveniment și a profitat de ocazie pentru a le transmite un mesaj prietenilor săi virtuali: “Una dintre cele mai fericite zile din viața noastră. De astăzi suntem o familie. Foto: Ion Coţa”. Vezi imaginile în galeria foto!

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 39 de ani, a divorțat de Mihai Ivănescu, după 10 ani de căsnicie, la începutul anului 2017. Cei doi au împreună o fetița, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani.

Citește și – Roxana Ciuhulescu și-a etalat burtica de gravidă. Iată ce exerciții face vedeta la sala de fitness

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter