Roxana Ciuhulescu a avut probleme de sănătate după divorț. „Nu dormeam decât dacă luam pastile”

De Oana Savin, pe
În urma separării de primul soț, Roxana Ciuhulescu a avut trecut prin momente dificile, confruntându-se cu mari probleme de sănătate.

În prezent, Roxana are o familie fericită cu Silviu Bulugoiu, însă vedeta a s-a confruntat cu probleme de sănătate după separarea de primul soț, cauzate de emoțiile prin care a trecut.

A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade când mă doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu”, a dezvîluit Ciuhulescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase. Am și prieteni, prieteni foarte buni de ani de zile care mi-au fost alături. În momentele astea îți dai seama care îți este prieten”, a mai spus fosta prezentatoare.

Până la momentul dezvăluirii că am divorțat toată lumea știa că lucrurile sunt ok între noi pentru că nu dorim să ne expunem prea mult lucrurile personale. Cei de acasă nu vor să audă de problemele noastre pentru că și ei le au pe ale lor”, a explicat Roxana.

Am așteptat să vină vacanța de vară ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu fie tachinată. Discutam de câteva luni de divorțul care urma. A fost un divorț elegant, la notariat. Nu ne place circul. Dacă mi-ar fi zis cineva că se va întâmpla așa, nu aș fi crezut. Mi-am propus să nu rămân singură și am vrut să îmi refac viața și i-am zis fostului soț că vreau să-mi refac viața. Sunt femei care trec prin decepții și nu mai au curaj”, a precizat vedeta.

La mine lacrimile au secat, au curs în mulți ani. Mi-am dorit să apară el și a apărut. Nu vreau să fac comparație. Este un om foarte bun, are un suflet de milioane și îl iubesc cel mai mult pentru sufletul lui. Aveam nevoie de atenție, iubire, apreciere. Eu nu am fost niciodată o femeie materialistă și nici nu o să fiu. Dacă îmi căutam un soț cu un cont gras îl găseam în altă parte. M-a atras la el faptul că a devenit un tată pentru Ana”, a încheiat Roxana Ciuhulescu.

Roxana s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu anul trecut. Fosta prezentatoare de televiziune a devenit pentru a doua oară mamă în iulie 2018, când a adus pe lume un băiețel, Cezar.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter