Vlăduța Lupău: „M-au prostit medicii din România”. Ce i s-a întâmplat artistei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2023, 14:08

În urmă cu câteva zile, Vlăduța Lupău (32 de ani) anunța în mediul online că a mers la medic din cauza unei probleme de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme, mai exact o tuse din cauza căreia nu mai poate cânta.

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile”

 ”Am venit ca să îmi verific tusea, care a revenit în forță. Am venit să îmi fac endoscopie digestivă. Am înțeles că nu prea e plăcut, dar este o procedură peste care nu putem să trecem, așa a zis doctorul. Dacă tușesc așa, mai cântă mama.

O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile. Credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp, am și un început de pneumonie. Sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi, când am decis să merg la spital”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru nunți, botezuri și zile de naștere. Suma cerută de artistă pentru un program artistic complet

Vedeta spune acum că se teme că medicii din România i-au dat un tratament greșit pentru problema ei și a decis să apeleze la ajutorul specialiștilor din străinătate. Vlăduța Lupău a explicat, tot în mediul online, că în ultimii ani a cheltuit “zeci de milioane” pe tratamente care nu dau rezultate în cazul ei și zice că a fost “prostită de medici”.

„Tusea mea… am descoperit acum doi ani la Dr. din Paris (cine mă urmărește de mult știe) este cauzată de refluxul gastroesofagian. De ani de zile tot încerc să îi dau de cap și am reușit doar pe termen scurt cu anumite pastile. Nu merge cu Astha15, siropuri, lapte de măgăriță sau etc. Cu nimic de răceală sau pentru plămâni și astm.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, intervenție la nivelul feței. Cum arată acum artista. „Sunt foarte încântată!”

M-au prostit ani buni medicii din România că am astm sau alergii și am cheltuit zeci de milioane degeaba. Câțiva care mă urmăriți mi-ați zis că și voi sunteți în situația mea sau cunoscuții voștri.  Merg săptămâna viitoare iar la Paris și sper să am un tratament nou”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău s-a operat de endometrioză ca să poată rămâne însărcinată

Artista a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului trecut. Dar până să rămână gravidă, cântăreața a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de endometrioză, o boală ce afectează, la nivel global, 10% dintre femei. Afecțiunea poate duce la probleme de fertilitate.

„După ce m-am operat, la câteva luni, s-a întâmplat (n.r. – să rămână gravidă). Nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău, în lacrimi în SUA. Soțul său i-a trimis imagini emoționante cu micuțul Iair. Video

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, spunea Vlăduța Lupău, anul trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter