Ronaldo, obsedat de viața privată? Angajații lui au semnat contracte de confidențialitate pe 70 de ani

De Ioana Tătaru, pe
Ronaldo vrea ca viața sa privată să fie ferită de ochii presei! Angajații fotbalistului, care se ocupă de casa în care locuiește starul portughez, au semnat contracte de confidențialitate pe durata a 70 de ani.

Cei care lucrează pentru Ronaldo nu au voie să facă nicio dezvăluire despre viața fotbalistului, până când nu trec 70 de ani de la decesul său

Așadar, cine lucrează pentru Ronaldo nu are voie să facă nicio dezvăluire despre viața fotbalistului, până când nu trec 70 de ani de la decesul său sau a celor din familia acestuia. Practic, angajații nu vor putea să vorbească public niciodată despre ce se întâmplă în palatul campionului, potrivit Football Leaks.

Viața fotbalistului a fost în lumina reflectoarelor, în ultima perioadă, după ce starul a fost acuzat de viol de către Kathryn Mayorga. Pe 13 iunie 2009, Kathryn a denunțat un presupus viol la poliția din Las Vegas. Tânăra ar fi primit 375.000 de euro din partea lui Cristiano Ronaldo pentru a păstra tăcerea. Dosarul a fost redeschis acum de poliția din Las Vegas, care a refuzat să ofere informații suplimentare în privința unei anchete în curs de desfășurare.

Citește și: „Terapia uimitoare a lui Ronaldo! Ozon în sânge pentru „tinerețe fără bătrânețe”

„Cristiano Ronaldo: Sunt un exemplu 100%”

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter