Rona Hartner, primele declarații după ce starea de sănătate i s-a agravat

De Mădălina Manole, pe
Rona Hartner trece printr-o perioadă grea și foarte delicată pentru sănătatea sa. Actrița se luptă cu diagnosticul de cancer de colon și în acest moment se află internată în Franța pentru tratament, sub atenta supraveghere a medicilor.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că starea sa de sănătate s-a înrăutățit în urma unor complicații care au apărut ca răspuns al organismului la tratamentul de chimioterapie, însă actrița dă dovadă de optimism, curaj și putere de luptă: „Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, – a mărturisit Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice. Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon, ulterior fiind, din nou, operată în Franța, acolo unde se află și în acest moment pentru continuarea tratamentului cu chimioterapie.

Rona Hartner trăiește în prezent o poveste de dragoste cu un francez pe nume Herve, iar cei doi sunt hotărâți să-și unească destinele în fața altarului cât de curând, mai ales că acesta a cerut-o în căsătorie imediat după ce a ieșit din spital.

Rona Hartner si Herve, iubitul sau

Rona Hartner și-a mai dorit și în trecut să se căsătorească, însă iubitul său de atunci a părăsit-o după 3 ani de relație, după cum însăși actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate. Actrița a mai fost căsătorită până în anul 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya, în vârstă de 11 ani.

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter