Rona Hartner, dezamăgită de Herve Camilleri, fostul ei soț

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 18:39

Rona Hartner (48 de ani) a divorțat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani. Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani.

Rona Hartner, dezamăgită de Herve Camilleri, fostul ei soț

„Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult, mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și conturile le-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează”, a mai declarat Rona Hartner după despărțire.

„Psihologic, dacă nu am vorbit o lună și jumătate despre această chestie, înseamnă că a fost destul de greu, dar cred în continuare că Dumnezeu este acea lumină în întunericul vieții noastre. (…)

Eu sunt o persoană puțin mai pudică și nu-mi place să le povestesc oamenilor când sunt chestii mai grele. Prefer să nu apar, să nu îngreunez și eu altora viața. Acuma am depășit momentul.

Citește și:

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Care este relația dintre Ioana și Ilie Năstase la 3 luni după ce Ioana a depus actele de divorț

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Pentru mine, viața continuă cu Iisus Hristos, așa cum a fost. 10 ani am fost singură, 3 ani am fost cu Herve, 3 ani foarte frumoși cu 3 proiecte muzicale care vor fi lansate în această vară. Eu îmi continui drumul.

Da, am rămas prieteni. Când e o evidență că ceva nu merge, n-are sens…, adică suntem creștini, eu îl binecuvântez, el mă binecuvântează, dar suntem separați. Important este, după o anumită vârstă, să mă pun eu pe locul 2, nu contează ce simt eu, n-am voie să am vreo cădere, important este să fiu alături de fiica mea, ea să fie fericită.

Am trăit ce viață am vrut și acum trebuie să o pun pe locul 2, e și normal. (…) La prima căsătorie am simțit că soțul a sărit din barcă, m-a lăsat singură, acum am ajuns împreună la același liman, dar barca, proiectul nostru, nu mai era. Au fost trei ani de foc de artificii”, a mai declarat Rona Hartner în emisiunea Vorbește Lumea.

Rona a învins cancerul de colon

Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia anul trecut. Artista locuiește în regiunea de coastă a Franței.

Rona a învins cancerul de colon. „Când am avut cancerul, m-am întrebat ce Sfântă a trecut printr-o boală care pare incurabilă, care poate fi incurabilă. Și m-am gândit la Marta Roba. Ea a scris un act de abandon la providența și la voința lui Dumnezeu în care își abandona toate planurile vieții și toate visele ei.

La 26 de ani ea a paralizat. Apoi am abandonat și eu totul lui Dumnezeu. M-am abandonat lui Dumnezeu complet. Am avut pace interioară pentru că am știut că Dumnezeu mă va purta. M-am dus la doctor și le-am zis să taie tot ce găsesc și nu le convine.

Eram în fază 3A. După care m-am rugat. Eram în fază foarte avansată. Peste un an de zile aveam patru”, declara Rona în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii La Măruță.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter