Rona Hartner a semnat actele de divorț. „Cu lacrimi în ochi”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 11:28

Rona Hartner (48 de ani) s-a separat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani. Rona a semnat actele de divorț pe 17 septembrie 2021.

Rona Hartner a semnat actele de divorț. „Cu lacrimi în ochi”

„Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este. Cred că am făcut bine chestia asta. Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de râu încât a depășit tot ce se putea”, a spus Rona Hartner.

„Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a mai spus solista.

Pentru Impact.ro, Rona a spus de ce s-au despărțit ea și Herve. „Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine”, a declarat artista în august 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Ce inele de logodnă superbe au vedetele din România! Iată bijuteriile

„După separare am primit niște semne de la Dumnezeu că trebuie să am mai multă grijă de mine de acum înainte. (…) La începutul lunii septembrie urmează să semnez actele. Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege”, a continuat.

„Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni. El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici. La prima căsătorie nu a făcut acel an sabatic și a greșit foarte mult”, a încheiat Rona.

Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani. Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista anul trecut. Rona a învins cancerul de colon în primăvara anului trecut.

„Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter