Romanian Music Awards: Andreea Bănică are emoţii să urce pe scena de la Craiova

De PR, pe

Au mai rămas numai câteva zile până la cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards, iar artiştii sunt deja cu pregătirile în toi, au emoţii şi fiecare speră să fie cel mai bun! Cu multiple nominalizări la Romanian Music Awards, Andreea Bănică este unul dintre artiştii care recunoaşte că are emoţii să urce pe scena de la Craiova.

“Am emoţii de fiecare dată când urc pe scena Romanian Music Awards, iar unul dintre momentele mele preferate a fost atunci când am cântat cu Inna. A fost o experienţă pe care nu pot s-o uit”, a mărturisit Andreea Bănică într-un interviu pentru Music Channel.

În ediţia din 2010, pe scena Romanian Music Awards din Craiova, Andreea a cucerit publicul cu un moment cu totul special- duetul interpretat cu Inna. Cele două artiste au cântat împreună un colaj din câteva piese celebre semnate Beyonce şi Alicia Keys, dar şi din propriile lor piese: Andreea a cântat piesa Innei – “Amazing”, iar Inna a cântat cel mai nou single Andreea Bănică – “Love In Brasil”, lansat cu câteva zeci de minute mai devreme pe scena Romanian Music Awards.

Cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards, transmisă LIVE de Music Channel vineri, 8 iunie de la ora 19.00, va fi un show excepţional, cu momente speciale şi invitaţi pe masură. În Piaţa Mihai Viteazu din Craiova sunt aşteptaţi şi în acest an peste 35 de artişti.

Fii şi tu parte la evenimentul-fenomen al industriei muzicale româneşti şi decide cine este cel mai bun artist la fiecare secţiune intrând pe rma.1music.ro, unde 14 categorii îşi aşteaptă câştigătorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter