România: 5 vedete înainte şi după operaţiile estetice. Uite cum s-au schimbat!

De Adina Radu, pe

Îţi mai aminteşti cum arăta Gina Pistol înainte să înceapă lungul şir al operaţiilor estetice? Iată ce mare este diferenţa în cazul ei şi al altor vedete din România.
Gina Pistol este foarte schimbată după ce a suferit mai multe intervenţii la nas şi la buze. Ea a avut ghinion în ce priveşte operaţiile, astel că au apărut mai multe complicaţii şi la un moment dat vedeta avea nările astupate în proporţie de 80%. Doar după multe intervenţii a reuşit să aibă un nas frumos şi normal.Ceva au probleme au fost şi cu buzele, dar din fericire pentru Gina şi acestea s-au rezolvat.
gina pistol
Operaţii estetice: Află cum te scapă abdominoplastia de burtă!
În cazul Biancăi Drăguşanu sunt diferenţe foarte mari între felul cum arată în prezent şi felul cum arăta când a devenit faimoasă ca iubită a lui Cătălin Botezatu. Dacă ne uităm cu arăta cu ani şi ani în urmă, la apariţia în emisiunea „Din dragoste”, Bianca este aproape de nececunoscut. Deşi mulţi spun că arată ca o păpuşă din plastic, vedeta spune că nu s-a operat decât la sâni şi la buze, unde şi-a făcut injecţii. Să fie adevărat?
bianca dragusanu
Andreea Bălan şi-a făcut şi ea o operaţie la nas, iar diferenţa este vizibilă. Totuşi, operaţia a fost minoră, a spus Andreea la momentul respectiv, nefiind atins decât cartilajul. Artista a mai declarat că defectul ei nu era mare, dar a vrut să se opereze ca să arate cât mai bine în faţa camerei de luat vederi, care scoate în evidenţă toate defectele. Despre Andreea Bălan s-a spus că şi-ar fi pus şi silicoane, însă ea nu a vrut să vorbească despre asta.
Poze şocante: Vedetă distrusă de operaţii estetice şi anorexie
andreea balan
Şi Anda Adam s-a lăsat cucerită de promisiunile chirurgilor esteticieni. Ea a suferit cu mult timp în urmă o operaţie la sâni. Şi-a pus silicoane când şi-a dat seama că pieptul ei semăna cu cel al unui bprbat din cauza vizitelor dese la sala de fitness. Acum câteva luni, Anda s-a operat din nou pentru a-şi schimba implanturile, iar în ultimul timp şi buzele ei parcă sunt tot mai mari.
anda adam
Îţi mai aminteşti cum arăta Denisa Tănase, componenta trupei Bambi, pe când cânta piesa „Doi ochi căprui”? E adevărat că nu avea nişte buze foarte senzuale, dar cel puţin erau naturale. Între timp, Denisa a crescut şi şi-a dat seama că poate arăta mai bine, aşa că şi-a mărit şi buzele, dar şi sânii.
denisa tanase
CONCURS: In martie un iPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter