Ea este femeia cu cei mai proeminenți pomeți din lume. Cum arăta înainte de intervențiile estetice / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 22 mai 2023, 16:51

Modelul Anastasia Pokreshchuk, cunoscută ca femeia cu „cei mai proeminenți pomeți din lume”, a dezvăluit cum arăta înainte de a fi supusă intervențiilor chirurgicale care i-au schimbat complet aspectul feței.

Anastasia Pokreshchuk este din Kiev, Ucraina și a cheltuit mii de lire sterline pentru a-și face diverse intervenții la nivelul feței.

Anastasia Pokreshchuk, femeia cu cei mai proeminenți pomeți din lume

Citeşte şi: Cum arată femeia cu cel mai mare posterior din lume

Femeia le-a arătat urmăritorilor ei din mediul online cum arăta înainte de a ajunge pe mâinile medicilor esteticieni, la 27 de ani. Ea a făcut o comparație cu felul în care arată astăzi, la 34 de ani. Diferențele sunt mai mult decât evidente.

Vezi în GALERIA FOTO cum arăta Anastasia înaintea operațiilor estetice.

Anastasia Pokreshchuk a postat cele două fotografii pe conturile sale sociale, unde are aproximativ 93.000 de urmăritori și peste 4.800 de persoane au reacționat. Părerile internauților au fost împărțite. În timp ce unii au blamat-o pentru felul în care s-a schimbat, alții i-au apreciază înfățișarea.

Citeşte şi: Liberty Barros, cea mai flexibilă fată din lume. Și-a descoperit talentul după ce a ascultat o piesă cântată de Rihanna

Anastasia a început să-și facă modificări fizice la 26 de ani, când și-a făcut primele implanturi mamare, și-a mărit buzele și s-a injectat cu botox în zona frunții. De atunci, a pierdut numărul intervențiilor estetice și a cheltuit mii de lire sterline pentru a arăta ca în prezent. Pe lângă mărirea pomeților, a buzelor, Anastasia și-a făcut îmbunătățiri și la nivelul dinților, cu fațete, și-a mărit bustul cu silicon și și-a făcut liposucție.

Deși, de-a lungul timpului, unii internauți i-au adresat critici Anastasiei, ei îi place cum arată astăzi.  

„După ce mi-am făcut injecțiile și am văzut modificările în obraji, m-am îndrăgostit de ei. Înțeleg că înfățișarea mea pare ciudată pentru unii oameni, dar nu mă deranjează” – a declarat ea, potrivit Mirror.

Citeşte şi: Cine este și cum arată cea mai înaltă femeie din lume

Anastasia a mai spus că modificările prin care a trecut i-au sporit încrederea și că înainte îi era „rușine de tot; vocea mea, aspectul meu”.

Ea a adăugat anterior: „Mama crede că înainte eram frumoasă în mod natural, dar acum crede că arăt mai exotică și prietenii mei spun că noua mea înfățișare este mai bună pentru că înainte, când arătam ca un șoarece gri”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter