Secretul actriței Monica Bîrlădeanu pentru un ten impecabil. „Mi se pare esențial!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:36

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit care este rutina ei de frumusețe pentru îngrijirea și menținerea unui ten frumos, luminos și, cel mai important, sănătos.

Actrița are vârstă de 44 de ani, dar nu îi arată. Și asta nu numai datorită prețioasei moșteniri genetice, dar și pentru că se îngrijește mereu. Monica Bîrlădeanu nu a apelat de-a lungul anilor la intervenții estetice la nivelul feței, dar folosește diverse creme, măști și tratamente pentru ca tenul ei să fie mereu impecabil.

Actrița a dezvăluit că este “pasionată de îngrijirea pielii” și a dezvăluit că are un ritual de îngrijire de la care nu se abate niciodată.

Citeşte și: Monica Bîrlădeanu, actrița din serialul VLAD: „Cei care au senzația că sunt această femeie fioroasă…”

“Sunt foarte pasionată de îngrijirea pielii! Mi se pare esențial! E un lucru care, odată ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi să peticești, să mergi la operații. Cel mai important este să te ții de rutină, iar rutina nu trebuie să fie foarte complicată.

Citeşte şi: Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată, la 44 de ani. Actrița s-a filmat 100% naturală

Eu am un ser de față, după demachiere. Serul e foarte important, pentru că are ingredientele active, cele mai puternice. După ser, folosesc cremă de seară și cremă de ochi. Nu săriți peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fără protecție solară, nici nu discutăm!” – a declarat Monica Bîrlădeanu, pentru impact.ro.

Vedeta a mai precizat că s-a confruntat cu probleme cu tenul în trecut, mai exact cu acnee. Dar cu ajutorul tratamente, a reușit să scape de ea.

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, despre scenele intime de la filmări: „E ciudat, partenerii sunt tensionați!”

“Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia ușor tenul, iar, apoi, acidul salicilic.” – a adăugat ea.

Monica Bîrlădeanu și masca ei anti-cădere a părului

Actrița are o rețetă de mască de păr, pe care o prepară singură, acasă, din ingrediente naturale. Tratamentul duce la stoparea căderii părului și contribuie la înfrumusețarea podoabei capilare.

“Am foarte multe reţete de măşti, de exemplu o mască pentru oprirea căderii părului. E  cea mai eficientă pe care eu am încercat-o vreodată şi care e de la mama şi o fac acasă. Este o mască cu ulei de ricin, gălbenuş de ou şi o linguriţă de miere. Crede-mă, funcţionează, nu există nicio rată de eroare cu această mască!” – a relatat ea, pentru click.ro.

Citeşte şi: „Am fost dresată”. Prin ce a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să devină celebră

În mod evident, ea este foarte atentă și la alimentație și spune că își menține silueta cu ajutorul unei alimentații echilibrate, cât mai sănătoasă, evitând, pe cât posibil, excesele culinare.

„Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când” – spunea ea, acum ceva vreme.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter