Ce frumoasă este mama Monicăi Bîrlădeanu

De Unica.ro, pe

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, sărbătorită pe 8 martie, Monica Bîrlădeanu (43 de ani) a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu mama ei, Minodora Tătărușanu, căreia îi seamănă enorm de mult.

Ce frumoasă este mama Monicăi Bîrlădeanu

„La mulți ani, mama mea iubită! 😘 La mulți ani și vouă, dragile mele! Femei puternice, frumoase, blânde, calde, ferme, ocrotitoare, sprijinitoare, mame, soții, fiice, surori, cumnate, prietene, iubite. Mă înclin în fața fiecăreia dintre voi care duce o luptă în suflet, în surdină, pe care n-o vede și de care nu știe nimeni”, a scris Monica Bîrlădeanu în dreptul postării.

„Acum am înțeles cu cine semeni, mama ta e superbă!; Ce frumoase sunteți și ce bine semănați!; Doamne, cât de frumoasă e și mama ta! Parcă e sora ta!; Așa mamă, așa fiică!; Frumusețea este nativă, la mulți ani doamnelor!; Wow, ce tânără și frumoasă este mama ta, iar tu semeni foarte bine cu ea!!!; Are doamna Monica o mamă de nota 10!”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile postării actriței.

În trecut, Monica mărturisea că cel mai important lucru pe care l-a învățat de la mama ei a fost iubirea necondiționată. „Tipul acesta de iubire mi se pare că nu-l înveți decât de la mamă”, declara actrița în decembrie 2018, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce nu ar accepta Monica Bîrlădeanu în relația cu iubitul ei: „Nu-i bai, că eu te iert!”

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre începuturile carierei sale în televiziune

Monica Bîrlădeanu, actrița din serialul VLAD: „Cei care au senzația că sunt această femeie fioroasă…”

Monica Bîrlădeanu, despre scenele intime de la filmări: „E ciudat, partenerii sunt tensionați!”

Urma să devină profesoară de religie, apoi a studiat Dreptul, iar acum este actriță

Monica Bîrlădeanu povestea în trecut că, în adolescență, și-a dorit inițial să urmeze sfatul părinților și să devină profesoară de religie. Cu trecerea timpului, însă, și-a dat seama că aceea nu era vocația ei, iar, în urma divorțului părinților săi, a decis să urmeze Facultatea de Drept la Iași.

Ulterior, Monica și-a materializat visul de a lucra în televiziune în 2002, când a devenit prezentatoarea emisiunii „La Strada”, de la B1TV.

Alături de Dan Tudor, în 2003, Monica prezenta show-ul „Viața în direct”. Un an mai târziu, actrița preia show-ul estival „Extravacanzza”, apoi pleacă în Los Angeles pentru a urma cursuri de televiziune și de actorie. În 2018, actrița a prezentat reality-show-ul „Ferma vedetelor”, difuzat de Pro TV.

Între anii 2019 și 2021, Monica a jucat rolul Carlei în serialul „Vlad”, difuzat de Pro TV. Cel mai recent, actrița s-a alăturat pentru scurt timp juriului emisiunii „iUmor” de la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter