Tania Popa, dezvăluiri despre momentul în care a intrat în comă, la 3 ani: „Nu credeau că o să rezist”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Actrița Tania Popa și-a pus sufletul pe tavă în a doua zi de Crăciun și a povestit despre încercările vieții, despre familia sa și despre intalnirea cu actualul soț. Actrița a dezvăluit și cum a ajuns să se căsătorească pentru prima dată la doar 18 ani.

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță pe canalul theXclusive, Tania Popa a povestit despre momentele de cumpănă din viața ei. Actrița spune că a scăpat miraculos de la moarte și descrie întâmplarea ca fiind una gravă.

Tania Popa, în comă câteva luni, după ce a fost atacată de viespi

Copilăria Taniei Popa a început în orașul Căușeni. Actrița își amintește că încă de mică îi plăcea să aibă de lucru și lua parte împreună cu colegii de la școală la diverse activități.

„Pe timpuri, în anii ’70-’80 se făceau foarte multe lucruri la școală. Aveam multe cercuri, plecam în tot felul de tabere, mergeam să învățăm să supraviețuim, făceam un milion de concursuri. Foarte multe treburi făceam.”, își amintește Tania Popa.

Citește și: Tania Popa, dezvăluiri despre compromisuri și relația cu soțul: “Nu știu de ce merge căsnicia asta. Ne certăm ca chiorii” / Exclusiv

Înainte însă de a ajunge la școală, Tania Popa a fost încercată de două cumpene. La vârsta de 9 luni a avut parte primul episod, atunci când a fost scăpată din brațe, direct pe ciment, de către nașul ei.

„Părinții mi-au povestit. A fost clar o întâmplare super-dramatică. De la mama țin minte. În adolescență mi-a spus, pentru că nașii mei, unde s-a întâmplat acest eveniment țineau enorm la mine, la ei. Faptul că s-a întâmplat să mă scape din brațe la nouă luni nașul meu, atunci a fost prima comoție cerebrală. Am fost o supraviețuitoare”, a spus actrița.

La un pas de moarte, la vârsta de 3 ani

Trei ani mai târziu, un alt episod, de data asta și mai dramatic, avea să o pună pe Tania Popa la o nouă încercare. Aflată într-o drumeție alături de familia ei, actrița a fost atacată de un cuib de viespi sălbatice și a intrat în comă pentru câteva luni.

Șansele de supraviețuire au fost minime, după cum recunoaște artista, însă în cele din urmă, ca printr-un miracol, a supraviețuit.

„Îmi aduc aminte clar că eu cu părinții mei și cu sora cea mai mare eram într-o zonă superbă unde se beau ape termale, unde se făceau tot felul de tratamente. Eram acolo pentru sora mea. Ne plimbam prin pădure și era vale. Am alunecat și am căzut într-un cuib de viespi sălbatici și am deranjat.

Citește și: Tania Popa, probleme de sănătate după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Trebuie să mă operez“

Viespile nu mor dacă înțeapă, ca albina. Tot acel cuib m-a înțepat până am cedat. Ai mei le dădeau cu mâinile jos și ele urcau. Tatăl meu m-a luat în brațe și a început să fugă și pur și simplu au rămas pe mine. Pentru creierul meu, pentru cât eram a fost mult prea mult. Am fost în comă, câteva luni. Nu credeau că o să rezist pentru că era destul de grav. Poate dacă eram mai mare poate ar fi fost alt fel. Creierul meu nu aștiut să gestioneze acel incident”, povestește Tania Popa.

Tania Popa, căsătorie la 18 ani

La 18 ani, Tania Popa se căsătorea pentru prima dată. Actrița se îndrăgostise de un tânăr pe care îl cunoscuse în facultate, iar după primul an au decis să își unească destinele. Tania Popa spune că aceea a fost prima ei mare iubire.

„Eram pe modelul basarabean. L-am găsit în facultate și după primul an m-am măritat. Era primul bărbat pe care l-am cunoscut, până atunci eram doar prieteni. A fost prima dragoste. A fost o iubire acolo, astea sunt experiențele mele și niciodată nu voi spune că aș schimba ceva”, spune Tania Popa.

Sursă fotografii: Facebook Tania Popa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter