Vărul Monicăi Bîrlădeanu s-a trezit din comă după ce actrița i-a citit, zile în șir, Psalmii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 10:46

Monica Bîrlădeanu (42 de ani) se numără printre vedetele care nu se ascund în a oferi publicului detalii din viața personală. Fie că este vorba despre lucruri frumoase care i s-au întâmplat de-a lungul vieții, fie că apar în discuție subiecte foarte delicate, actrița este mereu sinceră și deschisă cu cei care vor să o descopere dincolo de micile ecrane.

În urmă cu câteva luni, Monica Bîrlădeanu a mărturisit că, prin intermediul credinței, a reușit să-și ajute un văr care se afla în spital, în comă, în urma unui accident de mașină.

Actrița și-a început povestea incredibilă în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, de la Pro TV, spunând că s-a reîntors la credință într-un punct de cumpănă al vieții.

„Lucrurile pe care nu le ierți, sunt poveri pentru tine mai toată viața. Sunt lucruri care te apasă și în momentul în care conștiința e atât de încărcată și simți nevoia să o descarci. Eu, nemergând la biserică decât la ceremonii mondene, deși am 6 preoți în familie, iar la 18 ani aplicasem să îmi iau atestatul de profesoară de religie, așa de tare m-am îndepărtat de religie…

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, despre scenele intime de la filmări: „E ciudat, partenerii sunt tensionați!”

Citeşte şi: Elon Musk și iubita lui, cântăreața Grimes, s-au despărțit după trei ani de relație

Citeşte şi: Jean Gavril a devenit tată pentru prima oară. Ce nume a ales artistul pentru fetița lui

Citeşte şi: Linda Evangelista, de nerecunoscut după ultimele intervenții estetice: „Am fost desfigurată cu brutalitate!”

Am simțit nevoia să mă spovedesc, lucru care mi se părea absolut înspăimântător, pentru că avusesem experiența cu vreo 20 de ani în urmă și dăduse cineva cu mine de pământ și era descurajant. M-am rugat ca duhovnicul meu să fie potrivit. Și potrivit este!

Blândețea lui și felul în care m-a ajutat să înțeleg și să iert. Toată lumea aleargă la tot felul de hramuri, în tot felul de ritualuri, să ne curățăm. Stai să vezi ce te curăță spovedania, ca să nu mai spun de împărtășanie! Sfânta Liturghie te schimbă la nivel celular, iar atunci când faci un pas spre Dumnezeu, El face 10 spre tine și îți arată niște lucruri”, a spus Monica Bîrlădeanu.

„La Psalmul 35, vărul meu s-a trezit din comă”

Actrița a detaliat apoi episodul în care vărul ei s-a trezit din comă după ce ea i-a citit, zile al rând, din Cartea Psalmilor.

„Verișorul meu a avut un accident de mașină, a fost transportat la București. Era în comă, în comă, în comă… Eu eram singura care puteam să merg la el, pentru că ai mei erau toți la Iași.

Duhovnicul meu a spus «Te duci și îi citești Psalmi, o catismă pe zi (n.r. un capitol)». Te duci la un om în comă, care nu are nevoie de mare lucru, nici nu știe că ești acolo. Și îi citesc. Veneam de multe ori de la filmări cu sclipici, cu tocuri și îi citeam.

La terapie intensivă și dă-i cu Psalmii… La Psalmul 35 a deschis ochii. Am înțepenit! Nu erau șanse să se întâmple asta. Mă uit la el, credeam că se uită prin mine, dar se uita chiar la mine”, a dezvăluit actrița.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter