Ce mamă frumoasă are Monica Bîrlădeanu! Suferința prin care a trecut familia vedetei

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 14:47

Sunt mamă și fiică, dar par două surori! Monica Bîrlădeanu trăiește cu emoție această zi. Este aniversarea celei care i-a dat viață.

Vorbele nu pot cuprinde tot ce simte actrița pentru cea mai importantă ființă.  A mângâiat-o întotdeauna cu o vorbă, i-a fost aproape cu un sfat și nici măcar distanța nu a reușit să destrame legătura puternică dintre ele.

Monica Bîrlădeanu: „Ai mai mult chef de viață acum, la 70 de ani, decât aveai, probabil, la 30!”

Monica Bîrlădeanu a ținut să își mărturisească dragostea ce o are pentru ea într-un mesaj emoționant.

“La mulți ani, mamă blândă! La mulți ani, mamă bună! La mulți ani, mamă iubitoare! La mulți ani buni, înțelepți și binecuvântați! Tu ai mai multă vitalitate, chef de viață și entuziasm acum, la 70 de ani, decât aveai, probabil, la 30. Și iată că și în sensul asta, ești un model. Te iubim tare!”, a scris ea pe Facebook

Citeşte și: Monica Bârlădeanu are o pasiune ascunsă: „Am aproape o colecție întreagă de ciocane”. Cu ce se ocupă actrița în timpul liber

Suferința care le-a unit

Monica Bârlădeanu a cunoscut din plin suferința și a trăit câteva episoade dureroase în familie. Vedeta și-a expus povestea, cu câțiva ani în urmă, în cadrul campaniei “Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”, inițiată de Știrile Pro TV.

Vedeta a trăit, în copilărie, într-un apartament cu două camere din cel mai sărăcăcios cartier al Iașului. Tatăl său era de profesie inginer chimist, iar mama sa educatoare.

„Gândeşte-te că cea mai mare achiziţie pe care familia mea a făcut-o a fost un covor persan. În cartier la mine era un semn de prestigiu, de statut social. Dacă erai familie cu covor persan insemnai ceva, erai pe hartă”, povestea Monica Bârlădeanu.

Nu era bogați, dar se aveau unii pe ceilalți, iar asta era de ajuns. Totul s-a schimbat când a venit pe lume fratele mai mic al Monicăi. Petru întâmpina ceva probleme de sănătate, așa că mama sa a trebuit să stea mai mult prin spitale cu el.

Monica Bîrlădeanu: „Simțeam teroare”

Tatăl său a pierdut bătălia cu alcoolul și a devenit treptat tot mai violent cu familia. Actrița ajunsese să trăiască un coșmar. 

“Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simțeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa”, și-a amintit ea.

Citeşte și: Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată, la 44 de ani. Actrița s-a filmat 100% naturală

Cum și-a pierdut Monica Bîrlădeanu tatăl

Părinții au divorțat, iar tatăl său s-a mutat la aproximativ 40 de kilometri depărtare. În repetate rânduri acesta a fost internat la dezalcoolizare şi a fost diagnosticat cu sindrom maniaco-depresiv. Copiii și-au vizitat părintele, dar, la un moment dat, aveau mai mult de studiat, așa că întâlnirile s-au rărit. Atunci, tatăl și-a pus capăt zilelor.

 “A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună” , mărturisea Monica.

“Te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Pe mine toate aceste complexe m-au făcut şi m-au alimentat să învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă” , a mai spus actrița la Știrile PRO TV.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter