Mama lui Sebastian Dobrincu, primele declarații după accidentul suferit la Survivor România 2023: „Sunt foarte îngrijorată”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:41

Mama lui Sebastian Dobrincu, unul dintre concurenții de la Survivor România 2023, a vorbit pentru prima dată după accidentare. „Faimosul” a avut nevoie de îngrijirea medicilor, după ce în ediția de luni a emisiunii de la PRO TV a căzut de pe o platformă.

Mama antreprenorului, Carmen, și fratele cel mic al acestuia, David, au fost invitați în emisiunea „La Măruță”, acolo unde au vorbit despre cele întâmplate.

Mama lui Sebastian Dobrincu, după accident: „Sperăm să revină”

Ștefan Dobrincu, în vârstă de 23 de ani, a suferit o lovitură la picior, în timp ce se afla într-o probă a concursului Survivor România 2023. Concurentul a fost dus la ambulanță de Ionuț Iftimoaie, colegul său din echipa Faimoșilor.

Mama lui Sebastian, Carmen Dobrincu, spune că s-a îngrijorat atunci când a văzut la televizor ceea ce s-a întâmplat cu fiul ei și speră că nu este vorba de un accident grav. Aceasta spune că își dorește ca Sebastian să poată reveni pe traseul din Republica Dominicană.

„Sunt nedormită, sunt foarte îngrijorată, dar în același timp mândră de evoluția lui Sebastian și de faptul că este copilul meu. Sperăm că nu este un accident foarte grav. Sperăm să se întoarcă, pentru că eu cred că este un concurent foarte bun”, a spus Carmen Dobrincu în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Momente grele pentru Sebastian Dobrincu la Survivor România. Faimosul s-a accidentat și a ajuns pe mâna medicilor / Video

Momente grele pentru concurentul de la Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar acum colegii lui așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă tânărul va mai putea participa la emisiune.

„Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

Sebastian Dobrincu a devenit cunoscut publicului odată cu apariția în emisiunea „Arena Leilor” de la Pro TV. Este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

A intrat în lumea softwear-ului pe când avea doar 11 ani, după ce, de mic copil, a învățat singur programarea.

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citește și: Maria Constantin se pregătește de nuntă, după eliminarea de la Survivor 2023: „Am plâns de fericire că mă întorc acasă” / Interviu exclusiv

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter