Dorian Popa, percheziționat de polițiști în Grecia: „Aveau mitraliere”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iunie 2022, 18:16

Dorian Popa a trecut prin momente de panică în Grecia, acolo unde a mers pentru a filma mai multe vloguri. Artistul a povestit că a fost oprit de polițiști în trafic și percheziționat.

Pe canalul său de Youtube, Dorian Popa a povestit că a trăit momente de coșmar în Grecia. În timp ce se afla în trafic, artistul a fost oprit de polițiști și percheziționat.

Citește și: Reacția unei mame când fiul ei de 12 ani a recunoscut că este gay

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Victor Slav, mărturisiri sincere despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu

Novak Djokovic a câștigat în instanță dreptul de a rămâne în Australia

Dorian Popa, percheziționat de polițiști în Grecia: „Aveau mitraliere”

În viața mea nu am trăit un moment atât de panică. Am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă.

Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au pus mâinile la spate, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel, a spus Dorian Popa.

Artistul a mărturisit că s-a panicat și pentru că doi dintre polițiști aveau mitraliere. Acesta i-a convins că e totul în regulă după ce le-a arătat actele și conturile sale după rețelele de socializare. Ba mai mult, a și făcut o fotografie cu ei.

Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber. (…) Ne-am uitat împreună pe Instagram și pe Youtube și situația s-a relaxat, a mai spus artistul.

Dorian Popa crede că le-a atras atenția polițiștilor din cauza mașinii sale, care este una extrem de scumpă.

Sursă foto: Instagram

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Grecia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter