Regretul lui Dan Negru. Cum a ratat proiectul de la Hollywood cu Florin Piersic. „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion” / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 13:59

Dan Negru a ajuns pe cai mari cu fiecare proiect pe pe care l-a realizat.  Are întotdeauna cuvintele la el, poate de aceea a și reușit să dea lovitura cu emisiunea pe care o realizează la Kanal D. Cu toate acestea, a rămas același om onest, cu aceeași dragoste pentru oameni.

L-am provocat pe prezentatorul de la Kanal D  la o discuție, despre viață, proiecte eșuate, oameni dragi, televiziune și imobiliare.

De ce nu a reușit Dan Negru să meargă în America împreună cu Florin Piersic

Deși dezamăgirile nu par să se întâlnescă în capitolul vieții lui, Dan Negru are totuși un regret, acela că nu a reușit să îl ducă pe Florin Piersic în America.

„Aveam un proiect împreună, dar nu ne-a ieșit. Am vrut să mergem la Hollywood, să mă plimb cu el prin zona aia de case unde locuiau Chaplin, Robert de Niro etc. Știi de ce nu am reușit? Pentru că nu ne lăsau să mergem prin fața proprietăților. Nu am știut că nu se poate. Ne-au ajutat niște oameni din Los Angeles, am făcut multe demersuri.

El l-a cunoscut pe Richard Burton și am vrut să ajung unde a locuit actorul cu Elizabeth Taylor, să îi fac o surpriză lui Florin. Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”, a mărturisit el pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Dan Negru, despre cum își crește copiii: „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor” / Exclusiv

Dan Negru: „Știu cum e cu Mama Natură, dar vine o vreme cât totul se schimbă”

Dan Negru a împlinit un an la Kanal D. A mizat pe o emisiune în care nu mulți au crezut, dar a reușit să câștige pariul. Acum e mulțumit că a ales acest traseu.

„Acum un an când am plecat îmi ziceau toți: „Ești nebun cu litere. Toată lumea vrea Bia Khalifa și tu vrei să faci asta”. Eu am zis: „Hai să încercăm, că le-am făcut pe toate la viața mea!”. Știu cum e cu Mama Natură, dar vine o vreme cât totul se schimbă. Știi ce cred acum, că oamenii care vor să își ia mizerii și le iau după Youtube, din online.

Când făceam noi Mama natură sau Te pui cu blondele nu exista onlinul. Bine, aceste emisiuni nu erau atât de jos, pentru că era în spate Lazarov, care avea grijă să strunească un pic.

Nimeni nu credea că un show cu litere, cu limba română, poate să facă cifre. În România a trebuit să vină un acționariat turcesc să facă o emisiune despre limba română, asta e jignitor pentru viața românească de televiziune”, mărturisește el.

Ce l-a sfătuit pe Dorian Popa

Și dacă lucrurile din televiziune merg conform planului, nici cu imobiliarele nu o duce rău. Dan Negru a reușit să nu aibă pierderi în timpul pandemiei și să nu se bazeze niciodată pe credite, iar asta l-a sfătuit și pe Dorian Popa.

„Nu sunt Gigi Becali. În anii ’90, de frică că televiziunea nu o să țină, că nu mă gândeam că o să vorbesc cu tine peste 25 de ani și o să fac tot asta, m-am gandit la ce nu o să se devalorizeze niciodată, terenurile, pământul, să știi că ai din ce să trăiești.

Am fugit de credite întotdeauna. L-am sfătuit și pe prietenul meu Dorian Popa: „Tată, când vin ăștia să își zică de credite, să îți închizi telefonul și să fugi!” Lasă, cât ai, atâta să îți trebuiască! Cu atât ai mai mult, cu atâta lăcomia e mai mare. Dacă nu ai credite, stai relaxat”, adaugă Dan Negru.

Citeşte și: Vestea cu care Marina Almășan l-a surprins pe Dan Negru. Prezentatoarea a ținut să se afle de la ea

Dan Negru pleacă împreună cu Cristi Pascu în Japonia

Dacă de Paște a fost la Ierusalim, în vară, Dan Negru va ajunge în Japonia împreună cu Cristi Pascu.

„M-a corupt Răzvan Pascu și mă duce în Japonia, în vară. Acum merg pe mâna lui, că îl cunosc de mulți ani și am încredere. Vom merge cu soțiile, cred că ar fi mai greu cu copiii. Eu sunt foarte cumpătat, dar Răzvan știe că am arici la buzunar”, a mai spus Dan Negru pentru UNICA.RO.

Foto: Kanal D, Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter