Dorian Popa, în cârje: „S-ar putea să-mi fi rupt genunchiul”. Ce i-au spus medicii / VIDEO

De Oana Savin, pe

Dorian Popa (34 ani) a trecut printr-un moment dificil. Artistul a suferit o accidentare și a fost nevoit să apeleze la cârje pentru a se putea deplasa.

Cântărețul obișnuiește să își țină la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu tot ce se întâmplă în viața sa. Doar că, de data aceasta, Dorian i-a speriat puțin, în momentul în care le-a spus că există posibilitatea să își fi rupt un genunchi.

Dorian Popa, în cârje pe rețelele de socializare

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni. Acesta a reușit să cucerească publicul odată cu apariția în filmul „Pariu cu viața”, iar de atunci a rămas în inimile lor. Cântărețul le povestește fanilor săi de fiecare dată când ceva important se întâmplă în viața lui, iar de data aceasta le-a dat o veste proastă.

Dorian s-a accidentat, în urmă cu o zi, fiind nevoit acum să folosească o pereche de cârje pentru a se deplasa.

„Există marea probabilitate să-mi fi rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol”, a spus Dorian plin de optimism și cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Ce avere are Dorian Popa. „Sunt mai bogat decât credeam că voi fi!”

Citește și: De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”

Citește și: Dorian Popa și-a luat o mașină nouă. Cum arată bolidul de lux pe care a dat 300.000 de euro

Citește și: Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică. „Intrăm în 2023 cu refresh la maxim!”

Cum s-a accidentat artistul

Artistul s-a accidentat, într-un moment de neatenție. Dorian a povestit, tot pe contul său de Instagram, cum s-a produs accidentul. Cântărețul a afirmat că nu a ținut cont de condițiile meteo și, „înarmat” cu o pereche de adidași, pe ninsoare și ger, a început să spele rampa.

„Pe măsură ce trec anii, ligamentele sunt din ce în ce mai slabe și prostia din ce în ce mai mare. Uite așa începe un nou capitol, când vrei să speli rampa noaptea la minus două grade în adidașii de sală, nu în bocanci. Astea sunt temporare (n.r. cârjele), orteza o am împrumutată de la cineva… Fraților, alții se zbat să trăiască”, a precizat Dorian Popa într-un InstaStory.

Artistul a ajuns, în cele din urmă, la medic, pentru a vedea ce a pățit, de fapt, la picior.

„Îi mulțumesc domnului doctor care mă ajută a nu știu câta oară. Suntem un pic după program, domnul doctor este după șapte operații, motiv pentru care sunt extrem de recunoscător pentru că și-a rupt din timpul lui liber să mă vadă și pe mine. (…) Poate scăpăm totuși de operație. Asta e marea rugăminte. Revenim cu verdictul”, a spus Dorian Popa din cabinetul medicului.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Într-un alt InstaStory, artistul a spus: ”Verdicul de la domnul doctor a fost crunt”, fără a dezvălui care a fost acesta.

Dorian le-a promit, însă, fanilor săi că îi va ține la curent cu ceea ce i se întâmplă.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Dorian Popa.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter