Dorian Popa va suferi o intervenție chirurgicală: „Numai un dobitoc ca mine putea să facă ce am făcut eu” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 14:22

Dorian Popa va suferi o intervenție chirurgicală după ce, în urmă cu câteva zile a alunecat pe gheață și și-a rupt genunchiul.

Artistul a mers la medic, a făcut un RMN și a primit cruntul verdict: trebuie operat.

Dorian Popa, operat la genunchi

Dorian Popa s-a accidentat zilele, trecute, când a nins. Artistul a vrut să își curețe rampa la ceas de seară, însă a făcut acest lucru în adidași de sală și nu în ghete. S-a format gheață, iar Dorian a alunecat și și-a rupt genunchiul.

Cântărețul a mers la medic, care i-a dat un verdict crunt: trebuie să se opereze.

Însă Dorian nu a părut foarte afectat de acest lucru. Artistul a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe contul său de Youtube, în care povestea, cu zâmbetul pe buze, despre ceea ce i s-a întâmplat.

„Năpasta care l-a lovit pe Dorian Popa în cea mai importată zi a lui. Scuzați-mă că vorbesc la persoana a treia despre mine. Numai un dobitoc ca mine putea să facă ce am făcut eu. (…) În viață trebuie să acceptăm și lucrurile care nu sunt de bun augur. Mai ales când ni se întâmplă foarte multe lucruri de bun augur. De ce? Pentru că Dumnezeu întotdeauna va da echilibrat. Nu avem cum să trăim viața în roz. Aia e din povești”, a povestit cântărețul pe Youtube.

Citește și: Ce avere are Dorian Popa. „Sunt mai bogat decât credeam că voi fi!”

Citește și: De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”

Cum și-a rupt genunchiul Dorian Popa

Dorian Popa a dat vina pe neatenție pentru accidentul pe care l-a suferit. Artistul s-a blamat pentru deciziile luate, care au dus la acest moment.

„Aseară, fratele vostru, se pregătea să curețe rampa de la garaj. Mi-am dat seama că ajutorul lopețicii și al furtunului nu sunt de ajuns, motiv pentru care am zis, scot aparatul de spălat cu presiune. Și dă-i spală, dă-i chinuie-te, nu se lua gheața, m-am înjurat singur de un milion de ori că nu știu de încălzire am pus noi în rampa aia de nu se încălzește nicio rampă, nu se topește nimic. Am vrut să mă duc la baia din curte. Când dau să mă duc spre baie, am alunecat cu adidașii de sală, că rămăsesem încălțat cu adidașii de sală. Dau să cobor de pe rampă, știu că dobitocul principal sunt eu, apa a înghețat doar pe marginile rampei, doar o pojghiță mică, atât cât să alunece Popa, de pe rampa care are vreo 40 cm înălțime, direct în gol, pe genunchiul drept”, a continuat Dorian Popa.

„Nu vreți să știți ce am simțit în inimă și în creier în momentele alea”, a subliniat artistul, care a ajuns la medic pentru a vedea dacă și-a rupt genunchiul.

Citește și: Dorian Popa și-a luat o mașină nouă. Cum arată bolidul de lux pe care a dat 300.000 de euro

Citește și: Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică. „Intrăm în 2023 cu refresh la maxim!”

Verdictul medicului: „Trebuie operat”

Ajuns la cabinetul doctorului, artistul a fost consultat, iar medicul i-a spus că nu are nicio lată variantă, decât să îl opereze.

„Veștile sunt extrem de bune, piciorul este varză. Trebuie să îl operăm și pe ăsta”, a spus Dorian Popa că i-a zis medicul.

Acum, cântărețul se pregătește să sufere o nouă intervenție chirurgicală, pentru a-și putea folosi din nou piciorul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Dorian Popa

Sursă foto: Instagram, captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter