Dorian Popa va fi operat. Ce afecțiune are artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 11:32

În august 2021, Dorian Popa (32 de ani) a ajuns de urgență la medic. Actorul s-a rănit fără să vrea, în timp ce folosea un bețișor de ureche. Fiindcă nu a putut opri sângerarea, vloggerul a apelat la ajutorul medicilor Spitalului Panduri. Aflat deja în secția de ORL a spitalului, artistul și-a făcut un control atât la nivelul urechilor, cât și la gât.

Dorian Popa va fi operat. Ce afecțiune are artistul

„Trebuie să fac schimbări masive în viața mea pentru că, dacă urechile s-au dovedit a fi în perfectă stare de funcționare, dacă tot eram la Panduri la secția ORL, am zis să fac și un control al gâtului. Am aflat că situația nu e tocmai bună acolo, motiv pentru care o să vorbesc mai încet”, a spus Dorian Popa în mediul online.

Potrivit Xtra Night Show, Dorian ar urma să aibă o intervenție de deviație de sept pe 27 septembrie 2021. Luna trecută, Dorian și-a povestit experiența de la Urgențe.

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta (n.r. urechea dreaptă). Sunt la ORL. (…) Sângerarea nu se poate opri, am fost pus să aștept cu meșă. Am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, a mărturisit Dorian Popa atunci la Insta Story.

În iunie 2021, mama vloggerului, Luminița Popa, a fost operată. În urma analizelor, medicii au descoperit că avea o piatră de 14 mm care coborâse spre ureter. Deși Luminița ar fi amânat intervenția, doctorii au decis, în baza analizelor efectuate, să o opereze cât mai repede. Așadar, intervenția a avut loc sâmbătă dimineața, 5 iunie 2021.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

De ce nu mai poate rămâne Anca Serea însărcinată. Prezentatoarea TV are 6 copii

„Am fost foarte norocoasă că am un ureter suficient de larg încât au putut intra să-mi prindă piatra, care se prinsese în pereți… de la lactate și brâzeturi [una dintre cauzele afecțiunii]”, a mărturisit mama lui Dorian pe YouTube.

„Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maică-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic pentru că Bucureștiul e blocat și, dacă bagi o avarie și începi să te descurci puțin, încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență”, mai dezvăluia Dorian pe Instagram în ziua în care mama lui a ajuns la urgențe.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa

Actorul și iubita lui, Claudia Iosif (37 de ani), cunoscută în mediul online drept Babs, formează un cuplu de mai mulți ani. Deși sunt împreună de ceva timp, Dorian rareori se afișează alături de Claudia pe rețelele sociale, alegând să fie discret în privința relației lor.

Asemenea actorului, Claudia are un număr generos de urmăritori în mediul online, mai precis 357 de mii. Babs este creatoare de modă, având deja propriul brand vestimentar.

Piesele create de Claudia sunt purtate de numeroase vedete din România, printre care Antonia (32 de ani), Ruby (32 de ani), Anda Adam (41 de ani) și Nicole Cherry (22 de ani).

În 2018, Babs dezvăluia că ea nu crede în căsătorie și că nu știe dacă va face acest pas, însă că și-ar dori să aibă cel puțin un copil. Totodată, Claudia a mai dezvăluit că a vorbit cu Dorian despre copii și că ia în calcul adopția după ce va deveni mamă pe cale naturală.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter