Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor. Ce operație estetică își face artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 august 2022, 11:42

Dorian Popa a decis să apeleze din nou la medicii esteticeni pentru a-și îmbunătăți imaginea. Artistul își va face de data asta un implant de păr.

Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit în mediul online că va recurge la o nouă procedură estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Intervenția va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, după cum a mărturisit artistul.

Citește și: Paul Ipate, jignit de un urmăritor pe rețelele sociale. Jojo, iubita lui, i-a sărit în apărare

Cum arată acum Mariana Buică, femeia care cântărea 240 kg la 25 de ani

Radu și Ana Sîrbu, despre unul dintre cele mai dificile momente din relația lor: „A fost un adevărat test de rezistență pentru noi ca și cuplu”

Iulia Vântur, criticată pentru un concert susținut în New Jersey: „Nu pot să cred că unii au dat bani să vadă așa ceva!”

Dorian Popa, din nou pe masa de operație. Ce operație estetică își face artistul

După ce în trecut a apelat la medicul estetician pentru implant de păr pe frunte și pe barbă, Dorian Popa este pregătit să intervină și la nivelul scalpului.

Am stabilit primul implant de scalp. Eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult, a dezvăluit vlogger-ul pe canalul său de YouTube.

Dorian Popa pune preț foarte mare pe modul în care arată și este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a arăta impecabil. Nu este prima oară când artistul ajunge pe mâna medicilor pentru a-și îmbunătăți imaginea. Și-a pus fațete dentare, și-a băgat acid hialuronic în buze, își mai face botox din când în când pentru a-și estompa unele riduri.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter