Dorian Popa, în război cu chiriașii din garsoniera închiriată. De ce a fost artistul nevoit să salte prețul

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 17:21

Dorian Popa a cazat în garsoniera lui o mamă cu trei copii care a plecat din Turcia după cutremurul devastator. Ulterior, artistul a fost acuzat că le-ar fi cerut oamenilor pe care i-a găzduit mai mulți bani. Acum, Dorian Popa se disculpă și spune că a mandatat pe cineva să se ocupe de garsoniera în care a investit 60.0000 de euro și că această situație s-ar fi creat după ce clienții ar fi sustras câteva bunuri care i-au aparținut și ar fi trebuit să plătească anumite daune.

Dorian Popa spune că are deplină încredere în persoana care se ocupă de locuința lui și gestul la care a recurs e perfect justificat, pentru că a fost păgubit.

Dorian Popa are pe cineva care îi închiriază garsoniera și supraveghează operațiunea

”Am pe cineva care se ocupă de această garsonieră, pentru că, evident, nu am timp să mă ocup eu. Persoana care se ocupă este extrem de educată, iar mesajul pe care l-a trimis acestor clienți a fost cât se poate de diplomat. Da, într-adevăr, sunt unii clienți care, în urma lor, lasă uragan, dar asta nu este treaba mea și nu pot să schimb omenirea.

Cei care lucrează în domeniul hotelier sunt absolut sigur că mă înțeleg foarte bine. Nu puține au fost materialele în presă, dar și la TV, vis-a-vis de distrugerile pe care oamenii le lasă în urmă. Eu nu am contact cu clienții, pentru că nu este normal, am încredere totală în cel care se ocupă”, a declarat, pentru Spynews.ro, Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa și-a luat o mașină nouă. Cum arată bolidul de lux pe care a dat 300.000 de euro

Dorian Popa a luat bani pentru pagube

Artistul susține că familia găzduită a fost nevoită să plătească doar 20 de euro în plus, asta pentru că și-a însușit anumite lucruri din casă, printre care și hârtie igenică și produse de curățat. Solistul susține că nu a putut să treacă această întâmplare cu vederea, chiar dacă are bani.

”Omul mi-a spus care au fost daunele, iar costul unor astfel de daune pe platformele pe care este închiriată garsoniera sunt mult mai mari, așa că băiatul a considerat că trebuie să plătească suma de nici mai mult, nici mai puțin, de 20 de euro, pentru distrugerile pe care ei le-au făcut, pe lângă ceea ce au furat. Ei au luat niște lucruri, le-au spus doar pe acelea, și am înțeles că eu, în urma furtului, trebuia să le trimit niște flori. Oamenii cred că dacă ai bani trebuie să închizi ochii la toate lucrurile rele care se întâmplă în jurul tău. Eu nu cred așa ceva.

Îmi pare rău că oamenii au ajuns să fure hârtie igienică și produse de curățat pardoseala, eu am făcut acea garsonieră cu tot sufletul meu, iar suma investită acolo a fost 60.000 de euro, doar pentru renovare”, a explicat Dorian Popa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter