Dorian Popa, despre complexele din copilărie: „Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 14:49

Dorian Popa are mare grijă de imaginea sa și are o formă fizică de invidiat, dar lucrurile nu au stat întotdeauna așa. În copilărie, artistul s-a confruntat cu mai multe probleme din cauza modului în care arăta.

Dorian Popa se mândrește cu corpul său și este foarte preocupat de felul în care arată. Artistul a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticeni pentru a scăpa de nemulțumirile ce țin de aspectul său fizic.

Citește și: De ce Prințul William și Kate Middleton nu se țin de mână când apar în fața oamenilor. Cei doi au foarte rar manifestări de afecțiune în public

Ce trebuie să facă Prințul Harry de acum în prezența Camillei, Regina consoartă. Ducele de Sussex nu o are la inimă pe femeia care i-a luat locul mamei sale

Kate Middleton și Meghan Markle au purtat bijuterii-tribut în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată accesoriile și care este povestea lor

Ora de iarnă 2022 în România. Când trebuie să dăm ceasurile înapoi

Dorian Popa, despre complexele din copilărie: „Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc”

Artistul a povestit în podcastul lui Damian Drăghici că primele complexe au apărut încă din copilărie, când era foarte slab.

Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi, maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez, un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident.

Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu. (…)

Dorian Popa a mai mărturisit că s-a confruntat și cu alte complexe legate de aspectul fizic.

Am mai avut complexul „capului deformat’ , pentru că eu am craniul foarte alungit la spate, și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu, complexul nasului mare, pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional, a dezvăluit artistul.

Dorian Popa, intervenție estetică în luna ianuarie a anului viitor

Dorian Popa a povestit recent că va recurge la o nouă procedură estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. După ce în trecut a apelat la medicul estetician pentru implant de păr pe frunte și pe barbă, cântărețul este pregătit să intervină și la nivelul scalpului. Intervenția va avea loc în luna ianuarie a anului viitor.

Am stabilit primul implant de scalp. Eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult, a spus el.

De-a lungul anilor, artistul a apelat și la alte proceduri estetice. Și-a pus fațete dentare, și-a băgat acid hialuronic în buze, își mai face botox din când în când pentru a-și estompa unele riduri.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter