Cine este Robert Moscalu de la Survivor România 2023. Meseria pe care o practică „războinicul”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Duminică, 15 ianuarie 2023, 18:31

Robert Moscalu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023. Tânărul s-a alăturat în echipa Războinicilor, alături de care luptă pentru a ajunge cât mai departe în competiție, iar ulterior să câștige marele premiu.

Survivor România 2023 a avut premiera pe 9 ianuarie, la PRO TV. 24 de concurenți au intrat în cursa reality-showului a cărui acțiune are loc în Republica Dominicană. Showul este prezentat de către Daniel Pavel.

Cine este Robert Moscalu, „războinicul” de la Survivor România 2023

Robert Moscalu, pe numele complet Moscalu Robert Andrei, are 25 de ani și este de meserie barman. Concurentul de la Survivor România 2023 vrea să își depășească limitele și să își înfrunte fricile. Este, în egală măsură, conștient că va avea mult de muncit. 

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Survivor România 2023, reality-showul difuzat de PRO TV, Robert Moscalu mărturisea că cel mai mult îi vor lipsi cei de acasă.

„Salut! Sunt Robert Moscalu Andrei, noul concurent al Survivor România 2023. Astept să mă susțineți si sa mă urmăriți pe tot parcursul emisiunii”, a scris concurentul pe Facebook înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Citește și: Cine este DOC de la „Survivor România” 2023. Care e numele real al „faimosului” și cine este soția lui

Când se difuzează Survivor România 2023 și unde se filmează emisiunea

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Citește și: Faimoșii de la Survivor 2023, primele declarații după ce au fost anunțați de Pro TV. Două concurente și-au anulat nunta pentru emisiune

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023.

Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Concurenții de la Survivor România 2023

Robert Moscalu de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeul Survivor România 2023. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care vor participa în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

Citeşte și: Cine este Alin Chirilă, de la Survivor România 2023. La 17 ani, a fost alungat de tată de acasă și a ajuns campion MMA

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursă fotografii: Facebook Robert Moscalu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter