Cine este Lucianna Vagneti, concurentă la Survivor România 2023. Născută în Brazilia, s-a mutat cu familia în România

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 18:11

Lucianna Vagneti face parte din echipa „Războinicilor” de la Survivor România 2023. Concurenta luptă în reality-showul difuzat la PRO TV, pentru a ajunge cât mai departe în concurs și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Lucianna Vagneti spunea înainte de startul competiției că este pregătită pentru experiența de pe insulă și că nu își face probleme în ceea ce privește solicitarea fizică pentru a putea îndeplini toate probele din concurs.

Cine este Lucianna Vagneti, brazilianca de la Survivor România 2023. Face parte din echipa Războinicilor

Lucianna Vagneti s-a născut în Brazilia. A locuit acolo până la vârsta de 11 ani, când s-a mutat în România. Este căsătorită cu Constantin Vagneti și împreună au două fetițe. Împreună cu familia ei, concurenta din echipa „Războinicilor” locuiește la Ploiești.

În orașul în care locuiește, Lucianna Vagneti este antrenor personal. Lucianna Vagneti de la Survivor România 2023 a terminat Facultatea de Educație Fizică în Brazilia, iar în Statele Unite ale Americii a urmat un master în aerobic.

Citește și: Cine este DOC de la „Survivor România” 2023. Care e numele real al „faimosului” și cine este soția lui

Ce spunea Lucianna Vagneti, înainte de a pleca la Survivor România 2023

Cu puțin timp înainte de a se îmbarca spre Republica Dominicană, locul unde se filmează Survivor România 2023, Lucianna Vagneti a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„Sunt încântată să anunț că voi fi una dintre concurentele din noul sezon Survivor Romania. Sunt pregătită pentru a face față provocărilor fizice și mentale care vor veni cu această emisiune și sunt nerăbdătoare să împărtășesc experiența mea cu voi. Urmăriți-mă pentru a vedea cum dau totul pe teren și cum învăț să supraviețuiesc în condiții extreme. Va fi o călătorie emoționantă și sper să mă susțineți pe tot parcursul ei!”, a scris pe Facebook Lucianna Vagneti de la Survivor România 2023.

Citește și: Cum arată Faimoasele de la Survivor România 2023 nemachiate: „Este o nouă provocare”

Când este difuzată emisiunea Survivor România 2023

Survivor România 2023 este un reality-show de supraviețuire românesc bazat pe formatul internațional Survivor. Programul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane (2020 – 2021) la Kanal D, unde a fost prezentat de Dan Cruceru.

Începând din ianuarie 2022, odată cu sezonul trei, show-ul a fost preluat și difuzat în România de PRO TV.Sezonul 4, Survivor România 2023, a avut premiera pe 9 ianuarie 2023. Showul este găzduit de Daniel Pavel și are un premiu în valoare de 100.000 de Euro. Reality-showl va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 pe PRO TV.

Citeşte și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor România 2023. Meseria pe care o practică „războinicul”

Concurenții de la Survivor România 2023

Lucianna Vagneti de la Survivor România 2023, printre cei 24 de concurenți, în lupta pentru trofeu. 12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV.

Iată cine sunt faimoșii și războinicii care vor participă în cel de-al treilea sezon al Survivor România 2023.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu și Ștefania Stănilă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.

Sursă fotografii: Facebook Lucianna Vagneti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter