Cine este Alin Chirilă, de la Survivor România 2023. La 17 ani, a fost alungat de tată de acasă și a ajuns campion MMA

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 06 ianuarie 2023, 12:07

Mai sunt doar câteva zile până când PRO TV va difuza premiera celui mai așteptat reality-show. Două echipe a câte 12 concurenți fiecare se vor lupta pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu. Alin Chirilă este unul dintre concurenții Survivor România 2023.

Războinicul care va intra în lupta de la PRO TV, pe 9 ianuarie, are o poveste de viață impresionantă. Este luptător MMA și a devenit campion European la acest sport.

Cine este Alin Chirilă, concurent la Survivor România 2023

Alin Chirilă are 34 de ani și un titlu de campion european MMA la activ. Povestea lui de viață a început de la o pasiune și un vis pe care mai târziu și l-a îndeplinit.

La vârsta de 17 ani, Alin Chirilă a fost alungat de propriul tată din casa de la Galați. A plecat în buzunar cu doar 70 de lei și a mers direct la Timișoara. Câteva seri, a dormit prin parcuri, pe bănci, iar mai apoi a început să lucreze ca salahor într-un șantier unde a primit și un loc unde să poată dormi.

Citește și: Primul războinic de la „Survivor 2023”. Numele concurentului a fost anunțat, în direct, la PRO TV

“M-am angajat în construcții, unde aveam o baracă, pat și o pernă pe care să pun capul. Câștigam 30 de lei la ziua de muncă. Cea mai puternică amintire pe care o am din perioada aceea este senzația de foame, senzație pe care o simțeam în permanență. Nu aveam nimic, chiar nimic, nimic și am înțeles foarte bine că eu va trebui să muncesc mult în viață. O perioadă am dus-o foarte greu”, spunea Alin Chirilă într-un interviu, potrivit Eurosport.

Viața plină de greutăți a concurentului de la Survivor România 2023

Greu i-a fost lui Alin Chirilă și atunci când a plecat peste hotare, în Marea Britanie. A muncit și acolo tot pe șantier, iar greutățile deveneau și mai mari, pentru că soția lui născuse, iar el trebuia să aibă grijă și de copil.

Citește și:  Cine sunt „Faimoșii” de la Survivor România 2023. Pro TV a anunțat numele celor 12 concurenți

O decizie aproape banală avea să îi schimbe complet viața. A intrat într-o sală pentru a face sport, avea însă locul care îl ducea spre succes și mai ales către titlul de campion.

„Ca să ajung la muncă, în Londra, făceam naveta zilnic. Era un drum de aproape 2 ore dus, două întors, cu autobuzul, care era mai ieftin decât metroul. Într-o zi, am decis să intru într-o sală de sport. Treceam zilnic pe lângă ea, când mă îndreptam spre muncă. M-am înscris. Practic, eu m-am dus să fac sport pentru mine, nu cu gândul să ajung campion. În sala respectivă, printre ceilalți antrenori se afla și Brad Pickett, activ atunci în UFC, în America. Abia după un an și jumătate, doi, Brad Pickett m-a băgat în seamă și am început să ne antrenăm 1 la 1. El este omul care a văzut potențial în mine, care mi-a spus să muncesc, să muncesc, mentorul meu și omul căruia îi port un respect deosebit”, mai spunea Alin Chirilă în interviul acordat pentru sursa citată.

Cu Brad Pickett alături, Chirilă, băiatul gonit de tată din Galați, a reușit să câștige respectul adversarilor, în cușcă, două centuri și apoi titlul de campion european de MMA.

Survivor România, din 9 ianuarie, la PRO TV

12 fete și 12 băieți au spus da provocării inegalabile de a face parte din emisiunea-concurs de la PRO TV. Iată cine sunt faimoșii și războinicii care vor participa în cel de-al treilea sezon al Survivor România.

Echipa Faimoșilor: Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Bonoiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă.

Echipa Războinicilor: Alin Chirilă , Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Dan Ursa, Maria Lungu, Andrei Krişan, Daria Chiper, Răzvan Danciu. Andreea Moromete, Andrei Neagu și Codruţa Began.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter