Catrinel Marlon, apariții impecabile la Festivalul de Film de la Cannes

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 23 mai 2022, 12:26

Catrinel Marlon (36 de ani) a fost invitată la două ecranizări din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes 2022, drama franțuzească „Les Amandiers” și drama românească „R.M.N.”, în regia lui Cristian Mungiu (54 de ani).

Catrinel Marlon, apariții impecabile la Festivalul de Film de la Cannes

Modelul a purtat o creație Gaurav Gupta pentru lansarea „R.M.N.” și una Zuhair Murad pentru premiera „Les Amandiers”. Rochia Gaurav Gupta verde-smarald a avut un design spectaculos, sculptural, cu o mulțime de paiete și alte detalii strălucitoare cusute.

Rochia Zuhair Murad lila-gri a avut o singură mâneca, talia marcată cu o curea de piele în aceeași nuanță, un șliț înalt și o capă fluidă. Fotografii cu ambele outfit-uri găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Catrinel este mama unei fiice, Caroline Léon, în vârstă de 3 ani. În februarie 2022, Catrinel și tatăl fiicei sale, producătorul Massimiliano Di Lodovico (44 de ani), au aniversat 11 ani de relație.

De la vârsta de doar 18 ani, Catrinel locuiește în Italia, unde profesează atât ca model, cât și ca actriță. „Sunt mândră că sunt româncă și sunt bucuroasă că sunt apreciată aici. Sunt bucuroasă că vă mândriți cu un nume ca al meu. Nu sunt Nadia Comăneci, dar mă număr printre românii de succes pe care presa i-a enumerat”, declara Catrinel Menghia în 2015, în emisiunea „Refresh”, de la Antena Stars.

Născută Catrinel Menghia pe 1 octombrie 1985, modelul și-a schimbat numele de scenă în „Marlon”, argumentând că, în sudul Italiei, numele său de familie are conotații obscene. Cu toate acestea, Catrinel va rămâne mereu Menghia în acte, în cinstea tatălui căruia i-a făcut această promisiune.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Catrinel Marlon, Caroline Leon

Catrinel provine dintr-o familie de sportivi. Mama ei a fost gimnastă, iar tatăl campion la 400 de m garduri. Până la vârsta de 16 ani, Catrinel a practicat atletism. Înainte de retragere a fost laureată cu trei medalii: un bronz la individual și două medalii de argint cu echipa.

Sora ei, Lorena Menghia (33 de ani), a continuat să performeze în sport. În 2005 a fost campioană națională la săritura în înălțime, dar a avut rezultate notabile și la triplusalt. În 2017 s-a retras din circuit, iar în prezent locuiește în Statele Unite ale Americii, unde a pus bazele unei afaceri cu gustări vegane și suplimente nutritive pentru sportivi.

Între anii 2004 și 2011, modelul a fost căsătorit cu fostul jucător italian de fotbal Massimo Brambatti (55 de ani), atunci devenit jurnalist și impresar sportiv. Fostul cuplu s-a despărțit din cauza infidelității sportivului. Înaintea mariajului cu Brambatti, Catrinel a format un cuplu cu artistul și actorul Răzvan Fodor (46 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter