Catrinel Menghia s-a fotografiat nemachiată. Cum arată actrița la 37 de ani: „O floare printre flori”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:57

Catrinel Menghia este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase românce. A reușit să își construiască o carieră în Italia, unde s-a și stabilit de câțiva ani. Îndrăgită de o mulțime de oameni la nivel internațional, actrița a fost văzută întotdeauna aranjată și strălucitoare.

Acum, pentru prima dată, Catrinel s-a lăsat fotografiată nemachiată și chiar a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Catrinel Menghia, complet nemachiată

Catrinel Menghia, cunoscută la nivel internațional drept Catrinel Marlon, a arătat întregii lumi cât este de frumoasă fără machiaj. Actrița în vârstă de 37 de ani a decis să se prezinte urmăritorilor ei naturală, așa cum a lăsat-o mama natură.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, Catrinel apare întinsă în iarbă, privind atentă la aparatul de fotografiat. Deși nu poartă niciun pic de make-up, ochii albaștri ai actriței de origine română ies în evidență.

Citește și: Catrinel Menghia, complet goală pe internet

Catrinel Menghia spune în mesajul care însoțește imagini că se bucură de câteva zile la țară, înconjurată de verdeață și flori, dar și de mare.

„Cufundată în culorile și parfumul peisajului rural”, a scris actrița pe Instagram.

Imaginile au fost apreciate de mii de admiratori, care au apreciat frumusețea naturală a româncei.

Citește și: Cum a făcut Catrinel Menghia bani în pandemie

„Ești superbă, Catrinel”, „Perfectă”, „Ești minunată”, „O floare printre flori”, sunt doar câteva din mesajele primite de frumoasa actriță pe rețeaua de socializare.

De la Menghia la Marlon

Catrinel s-a născut la Iași, însă viața a dus-o pe alte cărări… unele internaționale. A început ca fotomodel și a reușit, în timp, să își croiască un drum și în cinematografie.

Și-a schimbat numele în urmă cu 10 ani și a explicat atunci de ce a ales să se numească „Marlon”.

Citește și: Cum arată fiica lui Catrinel Menghia. Caroline Leon a moștenit trăsăturile mamei sale

Am ales ca nume de scenă „Marlon” pentru iubirea pe care i-o port actorului Marlon Brando. În plus, „Menghia” înseamnă în italiană un cuvânt urât și mă auzeam strigată la fiecare înjurătură”, a spus atunci actrița pentru Libertatea.

Citește și: În ce relații au rămas Catrinel Menghia și Răzvan Fodor după încheierea poveștii de iubire dintre ei

Actrița are o relație de 11 ani cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are și o fetiță, Caroline Leon, care s-a născut în 2019.

Pe lângă cariera de model, actriță și rolul de mamă, Catrinel a intrat și în afaceri cu partenerul ei de viață, făcând bani din vânzarea unor aranjamente florale deosebite prin toată Roma.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Catrinel Menghia nemachiată

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter