Anamaria Prodan, suspectă de cancer: „Am trecut prin momente foarte grele”

De Unica.ro, pe
Anamaria Prodan a trecut prin momente foarte grele în urmă cu ceva timp. Impresara a fost suspectă de cancer și cu greu a făcut față posibilității unui diagnostic atât de crunt.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, a vorbit deschis într-un interviu despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost la un pas de cancer ca urmare  a unor noduli descoperiți la sân. Impresara a fost nevoită să plece în Turcia pentru a face investigații amănunțite, iar rezultatele au fost, din fericire, negative.

La momentul respectiv Anamaria și-a ascuns problemele de sănătate, nu doar de presă, ci și de familie, inclusiv de mama sa, Ionela Prodan, care atunci era în viață. Singurul care a știut de situația la limită prin care Anamaria a trecut a fost soțul său, Laurențiu Reghecampf: „Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive.

Ionela Prodan si fetele Anamaria si Anca 1

Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, – a dezvăluit în trecut Anamaria Prodan.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter