Anamaria Prodan, cadou de la iubitul misterios? Ce a primit impresara

De Unica.ro, pe

Din vara anului 2021, Anamaria Prodan (49 de ani) este singură. Impresara și antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în august 2021, după 13 ani de mariaj.

Anamaria Prodan, cadou de la iubitul misterios? Ce a primit impresara

Împreună au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

La mai bine de jumătate de an de la separarea de antrenor, impresara este pregătită pentru o nouă relație. Anamaria a vorbit recent despre noul bărbat din viața ei, ulterior fotografiindu-se alături de un buchet imens de trandafiri albi.

În descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „❤️❤️❤️🙌🙏😍”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. Luna trecută, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

„Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, a declarat Anamaria Prodan despre noul partener, în promo-ul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

„Da, îmi place foarte tare de cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, a mai declarat Anamaria Prodan.

La rândul său, Laurențiu formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara anului acesta. Antrenorul mai are un fiu, Luca, în vârstă de 21 de ani, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer.

„Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli”, declara Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mai povestit.

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă, n-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf. N-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez.

Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus.

Întrebat dacă se gândește să se căsătorească cu Corina, antrenorul a completat: „Mai am de muncă. La cum se zbate Anamaria… Ea zice că vrea să divorțeze, dar se zbate mai mult să nu divorțeze. Acum nu știu… vedem ce se întâmplă”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter